Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek

2016. 08. 01. 10:28
 
Egy buszos kirándulás remek lehetőség lehet az egész család számára, hogy elfelejtsék pár napra a hétköznapok gondjait és nehézségeit. A Budapest München utazás élményekkel teli és garantáltan felejthetetlen lesz, hiszen Ön is új helyeket, látványosságokat, embereket és kultúrákat ismerhet meg. A buszos utazás rendkívül praktikus és, mivel kisbuszról van szó, ezért nem kell a zsúfoltság miatt sem aggódni. Az Eutaxival Ön is kényelmesen utazhat ideális körülmények között a Budapest München vonalon. Cégünket Önnek is érdemes választania, mivel kényelmes kisbuszokkal akár háztól-házig is szállítjuk utasainkat, a München Budapest útvonalon, és még sok más felé is. 
2016. 07. 25. 10:34
 
Sokan ismerik a telekocsi fogalmát, amely már nem csak Magyarországon belül, de az országhatárokon kívülre is elnyúlik. A telekocsi Németországba lényege például, hogy azok a személyek, akik pontosan ugyanaznap utaznának nagyjából ugyanazon távon, megosztják az utazási költségeket, és így csak 1 autót használnak, nem pedig négy vagy öt darabot. Ezzel saját utazásaik árán csökkentenek és természetesen a környezetet is óvják az autók kibocsájtott káros gőzétől. 
2016. 07. 25. 10:29
 
Ha gyors és olcsó személyszállításra vágyik Németországba vagy Németországból, akkor az Ön legjobb választási lehetősége az Eutaxi szolgáltatása.

Manapság nagyon sokan – és egyre többen – dolgoznak külföldön, ami azt jelenti, hogy sokan is utaznak. Az utazás jelentése manapság már nem csak a kirándulást és a pihenést jelenti, hiszen nagyon sokan nem azt az országot vagy várost tekintik otthonuknak, ahol a megélhetésre való pénzt keresik, hanem azt a helyet, ahol családjuk él. Ez pedig azt vonja maga után, hogy az emberek egyre többet utaznak városok, de akár országok között is. 
2016. 07. 15. 22:16
 
A nyaralás nem kizárólag azt jelenti, hogy a tengerpart mellett kell eltölteni egy hetet vagy 10 napot. Nagyon sokan vannak azok, akik jobban kedvelik, ha a nyaralást külföldön tölthetik, de nem kötelezően a tengerpart mellett. Sokan utaznak például különféle európai nagyvárosokba, hogy megismerjék a környező népek kultúráját, hogy magukba szívjanak más nyelveket és történelmeket, esetleg szokásokat. Ezzel mindig gazdagodnak és nyitottabbá is válnak. 
2016. 07. 15. 22:15
 
Egy külföldi utazást nem egyszerű megszervezni, mert nem elég arra gondolnunk, hogy az egyik országból a másikba eljussunk, hiszen sokszor még a városok közötti összeköttetéseken is gondolkodnunk kell, nem beszélve arról, hogy ha egy nagyobb városba utazunk, akkor még a városon belül sem mindegy, hogy hogy és mivel és mennyiért közlekedünk. Egy külföldi utazás megszervezése és megtervezése tehát nem egyszerű feladat, és abban az esetben, ha nagy csomagokról is van szó, akkor rendkívül kellemetlennek és kényelmetlen, fárasztónak bizonyulhat. 
2016. 07. 15. 22:14
 
Manapság nagyon sokan dolgoznak külföldön, rengeteg magyar ember él Németországban. A nyári időszak bekövetkeztével egyre többen tudnak egy pár nap vagy hét szabadságot kivenni, ami azt jelenti, hogy sokan utaznak Magyarországra, majd sokan utaznak vissza Németországba. Egy ilyen utazás alkalmával sok a csomag, hiszen a szeretteket sokszor ajándékokkal lepik meg, illetve az otthoni ételekből, szeretett termékekből mindig visznek magukkal egy jó nagy csomagot a külföldön töltött időre. 
2016. 07. 11. 08:30
 
Sajnos vagy nem sajnos, egyszerű tény, hogy manapság nagyon sokan vannak, akik valamilyen okból kifolyólag külföldön dolgoznak. A jobb megélhetés, vagy egyszerűen az ott kapott munkalehetőség az országhatárokon túlra viszi szeretteinket. A külföldi munkák általában Németországot jelentik, nagyon sok magyar él ma például Münchenben. Talán nem kell ezek annyira sajnálkoznunk, egyszerűen csak úgy kell felfognunk ezt a helyzetet, amely természetessé teszi azt. Németország egyébként nincs annyira messze, és a különféle utazási lehetőségek biztosítják a munkásokat is, hogy egy-egy hétvégére haza tudjanak utazni, illetve az itthon maradott rokonságot, szeretteiket és barátokat is arra buzdítják, hogy tegyenek egy látogatást a kint élő személy felé. 
2016. 07. 11. 08:29
 
A Budapest Salzburg busz megbízható utazást jelent. Amikor utazást tervezünk és szervezünk, akkor elsősorban mindig az jut eszünkbe, hogy olyan társasággal vagy járművel utazzunk, amely megbízható. Sokan még ma is rettegnek például a repüléstől, pedig a repülőgép egy megbízható utazási eszköznek bizonyul.
 
A vonat és a busz is biztonságos, de a tömegközlekedés egy hosszabb út során több kellemetlenséget rejt magában, mint amennyi pozitív hatása van. Sokan szeretik inkább saját maguk megszervezni az utazásaikat, de még többen vannak azok, akik egy idő után már inkább különféle utazási irodákra vagy társaságokra bízzák magukat. 
2016. 07. 11. 08:27
 
A nyár elérkeztével nagyon sok mindenki tervez különféle nyaralásokat és kirándulásokat. A nyaralások általában valamilyen vízpart felé szerveződnek, a legtöbben egy egyhetes vagy 10 napos tengeri kikapcsolódásra vágynak, ám sokan nem tehetik ezt meg, vagy az időhiány vagy a nagyobb költségkiadás miatt. Akik nem terveztek az idén nyaralást, azoknak sem kell lemondaniuk a kirándulásról, hiszen egy hosszabb hétvégére ők is megtehetik, hogy elugornak egy másik országba, egy kellemes városba, ahol élvezhetik a nem otthon töltött időt. 
2016. 06. 20. 10:14
 
A praktikus utazási formák egyre inkább előre törnek manapság azok körében, akik szeretnének gyorsan, olcsón és kényelmesen kiutazni például egy hétvégére egy szomszédos országba. A teleautó Németország szolgáltatás egyik specialitásunk, ami annyit tesz, hogy összehozzuk azokat az utazókat, akik rendelkeznek autókkal azokkal az utazókkal, akik szívesen csatlakoznának és osztoznának a költségeken, így mindenki jól jár. A teleautó Németországba igen jó választás, hiszen olcsóbban juthatunk ki, mint ha vonatoznánk vagy buszoznánk.
2016. 06. 20. 10:13
 
Szeretne Ön is elszabadulni a szürke hétköznapokból és kellemes pihenéssel tölteni egy hétvégét családjával? Nos, erre remek lehetőséget kínál az Eutaxi. A Stuttgart Budapest utazás kiváló lehetőség arra, hogy kicsit kikapcsolódjon és új helyeket, kultúrákat ismerjen meg egy másik országban. Németország rendkívül kedvelt választás manapság az egyhétvégés kiruccanásokra, hiszen közel van és egy komfortos kisbuszban még az utazás sem kellemetlen.
2016. 06. 20. 10:12
 
Egy hétvégi kiruccanás bizony mindenkit felfrissít. Ez olyannyira jó tevékenység, hogy heti szinten több tízezren választják ezt, különösen a nyári időszakban, amikor a turizmus virágzik. Kisbusszal Németországba utazni az egyik legjobb döntés, amelyet Ön is hozhat, ha jó az idő és éppen van e3gy szabad hétvégéje. Az Eutaxi biztosítja, hogy Ön eljut oda, ahova szeretne, ráadásul az utazás is kényelmesen és kellemesen fog telni a tágas, minőségi kisbuszban. 
2016. 06. 20. 10:09
 
Egy kellemes utazás manapság mindenkit felfrissít. Bizonyára Ön is átélte már azt, hogy heteken keresztül csak dolgozik és dolgozik, és egyre inkább elmerül a szürke hétköznapokban. Nos, ennek érdemes most véget vetni egy utazással háztól házig Németországba. Igen népszerű úti cél, hiszen itt van a szomszédban és rengeteg kulturális értéket rejt magában, nem beszélve a megannyi remek látványosságról.
2016. 06. 05. 20:20
 
A folyamatos munka és a szürke hétköznapok bizony igencsak megviselhetik egy idő után az embert, ezért fontos, hogy néha kicsit elrugaszkodjunk ebből a monotonitásból és világot lássunk. Egy busz Németországba ilyenkor tökéletes választás, hiszen pár órás utazás alatt már ott is lehetünk egy teljesen új kultúrában és felfedezhetünk sok érdekességet. Hazánk lakóinak mindig is igen kedvelt célpontja volt Németország, hiszen tulajdonképpen itt van a szomszédban és rengeteg érdekességet tartogat. 
2016. 06. 05. 20:19
 
A külföldre utazást sokan igen nehéznek találják, mivel nem a jó módszert választják és a legtöbb esetben többet fizetnek, mint kellene. A Budapest Stuttgart utazás egy remek lehetőség arra, hogy Ön is elszabaduljon egy kicsit a szürke hétköznapokból és olyan helyeket tekintsen meg, amelyeket eddig még sosem látott. A Budapest Stuttgart utazás egyik legjobb módja az Eutaxi kisbuszos szolgáltatása, amely rendkívül korrekt és kedvező árakon érhető el mindenki számára.
2016. 06. 05. 20:18
 
Szeretne kicsit kikapcsolódni a több hetes folyamatos munka után? Szeretne új kultúrákat megismerni? Nos, erre az egyik legjobb megoldás, ha Ön is ellátogat Németországba, azon belül is Münchenbe. A Budapest München vonatjegy sokszor igen drága szokott lenni és a vonatozás nem mindig olyan kényelmes, mint azt mindenki remélni szokta. Ha Ön is kényelmesen szeretne utazni, akkor felejtse el a Budapest München vonatjegyet és utazzon az Eutaxi segítségével! 
2016. 06. 05. 20:17
 
Ha gondolkozik azon, hogy egy kicsit kiruccan és elszabadul a szürke hétköznapokból, akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy ezt megtegye. A Budapest Mannheim utazás remek választás egy kis kikapcsolódásra, ráadásul hozhatja egész családját, mivel cégünk kisbuszos utazást biztosít az érdeklődők számára. Mannheim egy gyönyörű német város, ezért érdemes lehet ellátogatni ide egy hétvégére, hogy felfrissüljön, elszabaduljon a munka sokaságából.
2016. 05. 28. 21:11
 
Utazás alkalmával a legtöbben azt tartják szem előtt, hogy minél olcsóbb legyen. Azt sokan el sem tudják képzelni, hogy egy utazás egyszerre lehet olcsó, gyors, kényelmes és megbízható is, ami a tömegközlekedéssel szerzett tapasztalatok fényében nem meglepő. Hatványozottan igaz ez a külföldi utakra, így nem meglepő, hogy a személyszállítás Németország irányába is egyre népszerűbb módja a kisbuszos utazás.
2016. 05. 23. 21:49
 
Hazánk fiainak mindig is kedvelt célpontja volt Németország. Mér 1989-től kezdve sokan és sokféleképpen igyekeztek eljutni ide, aztán az idő múlásával, és a határok légiesedésével törvényszerűen kialakult az itt letelepedettek köréből a németországi magyarok közössége. 
2016. 05. 23. 21:45
 
Az utazás, főleg ha nem egy vakációs kirándulásról van szó, többnyire egy anyagilag és idegileg egyaránt megterhelő, kényelmetlenségekkel járó dolog, főleg ha hosszabb távra szól.
 
Ezt még lehet azzal fokozni, amikor külföldről, mondjuk a München Budapest útvonalon szeretnénk hazajutni, és fogalmunk sincs milyen utazási lehetőséget válasszunk.
2016. 05. 11. 12:10
 
Németország mindig is a magyar turisták, hosszabb-rövidebb időre munkát vállalók, vagy véglegesen kivándorlók egyik kedvelt célpontja volt. Ha Ön is azok közé tartozik, akik rendszeresen utaznak Németország és Magyarország között, minden bizonnyal szembesült már közlekedési nehézségekkel. 
2016. 05. 11. 12:02
 
Azok a honfitársaink, akik Németország valamelyik települését választották életük színteréül hosszabb-rövidebb időre, gyakran utazási nehézségekkel küzdenek, és csak nagyon szoros, megterhelő időbeosztással jutnak haza, a tömegközlekedés lehetőségeit igénybe véve. 
2016. 05. 11. 11:57
 
Az utazás, főleg ha hosszú távú útról van szó, lehet nagyon fárasztó, megterhelő, de lehet könnyed élményekkel teli út is. Hogy melyikben lesz részünk, az nagyban függ attól is, milyen közlekedési eszközt választunk. Napjainkban a tömegközlekedési eszközök, bár sokat fejlődtek, még mindig többnyire kényelmetlenek és megbízhatatlanok. 
2016. 05. 05. 17:03
 
Ha az sörfesztiválra kíváncsi, vagy csupán látni szeretné a Marienplatzot, esetleg az Alte Pinakothek látnivalóira fáj a foga, akkor az ön úti célja kétségkívül a bajor főváros, München. Tulajdonképpen a város nincs is nagyon messze, hisz 655 kilométer nem olyan sok. Persze ez csak akkor igaz, ha megfelelő járművel indul útnak, mint például a Budapest München busz járat, amelyet cégünk üzemeltet. Miért válasszon minket? 
2016. 05. 05. 17:01
 
Frankfurt, az egyik legélénkebb, legpezsgőbb német város, amely külföldiek, köztük magyarok tízezreinek kedvelt úti célja. Ha ön is oda készül és el szeretné kerülni a zsúfolt tömegközlekedést, a többszöri átszállást vagy a sokak számára megterhelő repülőutat, választhatja a Budapest Frankfurt busz járat szolgáltatását is. Cégünk, mely németországi utakra specializálódott kényelmes kisbuszokkal juttatja el klienseit Németország számos nagyvárosába. Mottónk a gyorsan, olcsón, kényelmesen, és ez igaz a Budapest Frankfurt busz esetében is. 
2016. 04. 25. 08:36
 
Amikor utazóként szeretnénk egy látogatást tenni Németország déli részén, és meglátogatni a sok látványosságot, érdekességet kínáló Stuttgart városát, többféle opció mellett is dönthetünk az utazási eszköz tekintetében. Vannak, akik Stuttgart vonat igénybevételével történő elérésére esküsznek, és megvannak a maguk érvei emellett.
2016. 04. 25. 08:34
 
Utazni a legtöbben szeretünk, főleg ha nincs olyan kötött határidő, amikorra meg kéne érkeznünk valahová. Ha viszont ez az eset áll fenn, és mondjuk egy hosszabb németországi út áll előttünk, szükségünk lehet egy olyan szolgáltatásra, amelynek mottója akár az is lehet, hogy háztól házig Németország. 
2016. 04. 20. 10:59
 
Napjainkban, mikor a képzett fiatalok nagy része nyugaton, elsősorban Németországban keres munkát, vagy kezd új életet, nagyon sokan utaznak ilyen vagy olyan eszközzel Németországba. ha pedig menni kell, jól jön egy megbízható fuvar Németországba, amire máskor is számítani lehet, és nem kerül egy vagyonba.
2016. 04. 20. 10:57
 
Az európai gazdaság motorját jelentő Németország mindig is kedvelt célpontja volt a Közép-Európai államok lakosságának. Mi magyarok régi kapcsolatokat elevenítettünk fel 1990 után, azóta pedig naponta indulnak buszjáratok Németországba, turistákat, kivándorlókat, vagy éppen munkaerőt szállítva.
2016. 04. 13. 12:32
 
München itt van a szomszédban. Ha azt gondolja, hogy ez a kijelentés kisség erős, hisz egy, a fővárosunktól 684 kilométerre található város mégsem éppen a szomszédban van, akkor téved. Ma már ez a távolság autóval nem több mint hat órás út, persze optimális körülmények között. Az igazán jó választás, ha valóban kényelmesen akar utazni és csomagjai is vannak, egy nyolc személyes busz München irányába. 
109 db összesen