88/788-100
70/369-1093
Cím: Veszprém, Nagy L. u. 1.
2016. 12. 07. 16:46
Hogy milyen a tökéletes fuvar Németországba? Nyilván vannak tényezők, amelyek optimálissá teszik a helyzetet. Az alábbiakban ezeket igyekeztük egy kalap alá gyűjteni, ezzel is megkönnyítve döntését. Jöjjön tehát az az öt tényező, ami professzionálissá teszi a fuvart Németországba.
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:44
Az utazás csodáját nem kell önnek sem elmagyarázni. Európában annyi hihetetlen látnivaló várja az érdeklődő turistákat, hogyha évekig csak utazással töltenék az idejüket, akkor sem érnének a végükre. Németország jó példája ennek a számtalan látványosságot kínáló világnak. Igen ám, de hogyan jusson el a vágyott célba?
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:43
A Budapest Stuttgart közötti távolság leküzdésére a legalkalmasabb megoldás a buszos utazás. A busz kényelmes, komfortos körülményeket teremt önnek ahhoz, hogy a Budapest Stuttgart távot ne hosszúnak érezze, hanem inkább kellemesen eltöltött óráknak vélje. Hogy hogyan képes erre egy buszos kirándulás?
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:41
A Budapest Stuttgart távolság hamar letudható, mégpedig komfortos, kényelmes formában. De miért is érdemes önnek Stuttgart mellett döntenie?
Stuttgartot történelmének jelentős részében a württembergi hercegek uralták. A hercegi család építtette a 13. században a régi kastélyt is, melynek alapja egy 10. századi vár. A környéket folyamatosan bővítették, újították, így hűen őrzi ma is egykori pompáját. Altes Scloss Stuttgart talán legrégebbi épülete. Falai között
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:37

Ha Ön is Németországban dolgozik, akkor biztosan Ön is minden hazautazás alkalmával a kényelmes lehetőségeket keresi. Nem kell tovább kutatnia, hiszen a telekocsi Németországba a legtöbbünk problémáját megoldja. Nézzük röviden, hogy miről is van szó.
A telekocsi Németországba szolgáltatás pontosan azokat segíti, akik ingáznak Magyarország és Németország között. Ma már nagyon sok ilyen ember van, hiszen rengetegen költöztek a megélhetés érdekében külföldre, közülük is sokan Németországba. Fontos azonban, hogy sokszor haza tudjanak utazni, hogy amikor csak lehet, akkor esetleg egy hosszabb hétvégén is meg tudják látogatni az itthon maradottakat. A tömegközlekedéssel azonban nem éri meg 2 napra hazautazni, hiszen az inkább csak pénzkidobás és időpazarlás, mint egy kellemes időtöltés itthon. A megoldás azonban a telekocsi Németországba lehetőségében rejlik. 
 
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:36

Ma nagyon sok magyar dolgozik külföldön, közkedvelt ország Németország. A külföldön dolgozók főleg az olyan nagyobb városokban élnek, mint Bécs, Linz, Salzburg, Stuttgart, Karlsruhe, Mannheim vagy Frakfurt, vagy éppen ezen városok mellett nem messze. A hazautazás így az ünnepek környékén igen aktuális, hiszen a karácsony és a szilveszter lehetőséget ad egy kis pihenésre, feltöltődre, együtt töltött időre a családdal, ugyanakkor nem mindig egyszerű ezekről a helyekről hazajutni, és a visszajutáskor is sokszor kellemetlenségekbe ütközhetünk, ezért jó választás a teleautó Németország városaiba és városaiból, ami megkönnyíti az utazást. 
 
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:34

A Budapest Stuttgart útvonal több száz kilométert jelent, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a hosszú utat milyen környezetben tesszük meg. Sokan választják a Stuttgart vonat lehetőségét, mondván az olcsóbb, mint a buszos megoldás, de a legtöbben tévednek ezzel kapcsolatban, ugyanis a tömegközlekedési eszközök sajnos annyira nem kényelmesek, az átszállásokkal pedig annyi időt veszítenek az utasok, hogy néha kifizetődőbb valamilyen direkt járatot választani. Szerencsére ma már busszal is el lehet jutni Stuttgartba, és ehhez nem kell a tömegközlekedést sem használni. Bemutatjuk a Budapest Stuttgart kisbusz járatot, ami sokkal kényelmesebb, mint a Stuttgart vonat. 
 
 
Bővebben
 
2016. 12. 07. 16:33
Hazánkból mindig is sokan utaztak Németországba, ám a kirándulókat nem lehet a németországi magyarok kategóriájába besorolni. Talán mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a németországi magyarok terminus azokat a személyeket fogja egybe, akik az országhatárainkon kívül, például éppen Németországban vállaltak munkát, és csak néha utaznak haza. Magyarországról ma egyre többen vándorolnak el, vállalnak külföldön munkát, az egyik kedvelt munkavállalói ország pedig éppen Németország. 
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:31
Mindig gondot okoz a hazautazás Németországból vagy Ausztriából, ahol dolgozik? A segítségünkkel ez nem jelenthet többet problémát. A Stuttgart Budapest útvonalon, illetve más nagyobb városokat is megcélozva gyakran indítunk kisbuszos személyszállítást, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik. Éppen emiatt, ha tudja, hogy mikor szeretne hazajutni vagy éppen Németországba utazni, akkor érdemes előzetesen lefoglalni helyét, hiszen nyolcfős kisbusszal végezzük a személyszállítást, amelyek hamar megtelnek.
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:30
Németországba vagy Ausztriába szeretne utazni? Ha igen, akkor nálunk megtalálja a számítását, hiszen kisbuszos személyszállítást végzünk. A kint dolgozó németországi magyarok számára nagyszerű lehetőséget nyújtunk, hiszen autóval a magas üzemanyag költségek miatt nem éri meg akár minden hétvégén hazajönni a családhoz. Mi olyan árakkal végezzük a személyszállítást, hogy akár minden héten megengedheti magának azt, hogy hazautazzon vagy az itthon maradt családtagok kiutazzanak. Budapestről indítjuk buszunkat, de több nagyvárost, mint pl.
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:29
Sok magyar lakik és dolgozik külföldön. Éppen ebből kifolyólag akár hetente is hazautaznak családjukhoz hétvégére. Autóval nem költséghatékony megtenni ezt a távolságot. A München Budapest útvonalat most a segítségünkkel tudja megtenni, hiszen mi kisbuszos személyszállítást végzünk. A tömegközlekedéssel szemben a legtöbben fenntartásokkal vannak, hiszen lassú, kényelmetlen és emellett még drága is, nem is beszélve arról, hogy ha külföldön át kell szállni, akkor sokan nem tudnak kiigazodni az adott pályaudvaron. Éppen ezért a München Budapest távolságot a segítségünkkel érdemes megtenni. 
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:28
Mivel sok magyar költözik ki Németországba a megélhetés miatt, így egyre nagyobb szükség van az általunk nyújtott szolgáltatásra. Frankfurt Budapest vonalon gyakran indítunk buszt, így könnyedén megoldható a kiutazás, ha rokonai kint élnek vagy éppen Ön szeretne hazajutni családjához a lehető legköltséghatékonyabb megoldással. 8 személyes kisbusszal rendelkezünk, amely klimatizált utastérrel, kényelmes ülésekkel rendelkezik, így minden adott a komfortos utazáshoz. Hogy pontosan a Frankfurt Budapest vonalon mikor indul busz, azt honlapunkon a menetrendben olvashatja, de majdnem minden nap megoldott a ki- és a hazautazás.
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:26
Mindig is szeretett volna Németországba utazni? München egy elég gyakori úticélnak számít manapság az utazók köreiben. Ha Ön is kényelemben, jó árak mellett és jó hangulatban szeretne külföldre utazni, akkor az Eutaxi kisbuszos utazásainál tulajdonképpen nincs jobb választás.
Busz Münchenbe, pontosabban kisbusz számtalan időpontban indul és nincs más dolga, mint felkeresni minket és lefoglalnia egy időpontot. A Kisbuszban pont egy kis társaság fér el, tehát nem kell 50 másik emberrel együtt utaznia, akiket nem ismer. Barátjával, családjával utazhat kiváló hangulatban, sok nevetéssel. Ha egy kis utazásra van szüksége, szeretne korrekt áron kiutazni jó környezetben, akkor az Eutaxi az ideális választás.
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:25
Úgy érzi nem tud tovább a hétköznapok mókuskerekében szaladgálni? Szüksége van egy kis kikapcsolódásra és egy hétvégére elszabadulni a megszokott környezetből? Akkor utazzon külföldre velünk! Az Eutaxi számos külföldi utat kínál az érdeklődőknek, köztük a Budapest Stuttgart utazást is, amelyet most Ön is egy kényelmes kisbuszban tehet meg, ahol nincs tömeg, mint a távolsági buszokon. Nem kell 50 emberrel együtt utaznia.
Foglaljon le nálunk egy kisbuszt, hozza magával barátait és irány Németország! A Budapest Stuttgart velünk kényelmes körülmények között megtehető, hiszen egy légkondicionált kisbuszban utazhat, akár háztól házig szállítással, mindezt korrekt áron. 
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:22
Sokan úgy tartják, hogy a legkényelmesebb és legbiztosabb utazási forma manapság a vonatozás. Ez bizonyos helyzetekben így is van, azonban nagy távolságban igen drágák lehetnek már a vonatjegyek, mivel ide, ha nem akar ötször átszállni, csak InterCity vonaton lehet utazni. Az IC jegyek pedig nem éppen arról híresek, hogy olcsók lennének. A Budapest München vonatjegy és a vonatos utazás a tehetősebbek számára nem jelent gondot, azonban, aki jó áron akar utazni, családias környezetben Münchenbe, annak előszeretettel ajánljuk az Eutaxi kisbuszos szolgáltatásait. Nincs tömeg, kellemes légkondicionált légkör és jó hangulat.
 
Bővebben
 
2016. 11. 16. 11:14
Egy kis kikapcsolódásra szüksége van az embernek néha-néha hiszen a szürke hétköznapok igen stresszesek, megterhelők lehetnek és az emberben gyülemlik fel a feszültség. Egy hétvégi utazás egy másik országba éppen ezért tökéletes választás, ha Ön is egy kis pihenésre és feltöltődésre vágyik. A Budapest München utazás pontosan ezt kínálja. Az Eutaxi már évek óta biztosít minőségi, kellemes és praktikus utakat környező országokba és, ha mindig is el szeretett volna jutni Németországba, akkor válasszon minket! Nem kell drága vonatokon, távolsági buszokkal utaznia, amelyen örül, ha egyáltalán lesz helye a hosszú úton. 
 
Bővebben
 
2016. 10. 16. 16:40
Az utazás manapság remek lehetőség, hogy egy kicsit elszabaduljunk otthonról és világot lássunk, új helyeket és embereket, valamint kultúrákat ismerjünk meg. Ha gondolkozott már ezen, akkor az Eutaxi az ideális cég választás Ön számára is. Az utazás Németországba manapság sok módon kivitelezhető. Utazhat tömött, kényelmetlen buszokon, hihetetlenül drága vonatokon vagy inkább választhat minket.
 
Az Eutaxi minőségi kisbuszos utakat kínál az érdeklődők számára, ahol egy családias környezet várja Önt és egy kényelmes kisbusz, amivel az utazás Németországba rendkívül kellemesen teljesíthető. Cégünk által lehetősége van háztól házig utazásra is, amely azt jelenti, hogy Önért megyünk és oda visszük el, ahova szeretné.
 
Bővebben
 
2016. 10. 16. 16:38
Utazni remek dolog. Sajnos manapság egyre kevésbé van erre lehetőségünk, hiszen annyi munkánk van és sokaknak a munkán kívül sem ér véget a dolgos élet, hiszen az otthoni háztartást is vinni kell. Amikor viszont akad egy kis szabadidő, akkor érdemes ezt a lehető legjobb módon kihasználni.
A Budapest Stuttgart utazás tökéletes választás, ha Ön is szeretne egy kicsit kikapcsolódni és elszabadulni a végtelenül stresszes hétköznapokból. Egy praktikus és kényelmes kisbuszos utazásban vehet részt, amellyel kijuthat egy idegen városba, megismerhet új kultúrákat és olyan dolgokat látott, amiket eddig soha! 
 
Bővebben
 
2016. 10. 16. 16:33
Ha éppen közeledik egy hosszú hétvége és Ön szeretne kicsit pihenni, viszont nem tudja, hogy töltse el a hétvégét, akkor tudunk ebben segíteni, A Budapest Stuttgart buszos utazás remek lehetőséget kínál Önnek is, hogy elszabaduljon egy kicsit a munka stresszes környezetéből és egy másik városban töltsön el egy kis időt, új kultúrákat megismerve.
Az utazás gyorsan teljesíthető, köszönhetően az Eutaxi minőségi kisbuszos szolgáltatásának, amely sokkal jobb feltételeket kínál, mint bármely távolsági buszos utazás. A Budapest Stuttgart busz pont akkora, amelyben kényelmesen elfér egy kis társaság, tehát nem kell a tömött buszra gondolni, amely kényelmetlen, túl sok az ember és senkit nem ismer.
 
Bővebben
 
2016. 10. 16. 16:31
Egy kellemes hétvégi utazás mindenkit feltölthet egy kis plusz energiával. Azért is előnyös elszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekétől, mert sok stressz gyülemlik fel manapság az emberekben a munkától függően. Ezt rendkívül jól le lehet vezetni egy praktikus kis utazással valamely szomszédos országba vagy városba, például Salzburgba.
A Budapest Salzburg busz akkor indul, amikor Ön szeretné. Az Eutaxi olyan szolgáltatásokat nyújt az utazni vágyók számára, amelyek kielégítők és emlékezetes élményeket garantálnak. Nem kell többé zsúfolt buszokon utaznia, ahol nem lehet senkivel beszélgetni, nincs légkondi és kényelmetlenek az ülések. 
 
Bővebben
 
2016. 10. 16. 16:28
Néha az ember szeretne kicsit kikapcsolódni és utazni egyet. Nem feltétlenül kell itt most Hawaii-ra gondolni, azonban egy hosszú hétvégés kiruccanás egy szomszédos országba tökéletes lehetőség az Ön számára is, hogy kicsit feltöltődjön és elszabaduljon a hétköznapok stresszes körülményeitől. A Budapest Karlsruhe utazás tökéletes választás erre a célra. Ha Ön is az Eutaxit választja, akkor nem kell a jól megszokott tömött buszos utazásban gondolkodnia. 
 
Bővebben
 
2016. 10. 09. 08:36
Németország manapság rendkívül népszerű és kedvelt úti cél a turisták számára. Nem is véletlenül, hiszen hazánkhoz viszonylag közel van és egy kényelmes buszos utazás keretében akár 6-7 órán belül már kint is lehetünk. A busz Németországba igen praktikus megoldás. És itt most nem a tömött távolsági buszokról beszélünk, hanem egy kellemes kisbuszról, amely légkondicionált és annyi embert szállít, amennyi kényelmesen elfér. Ezt kínálja Önnek az Eutaxi.
 
Bővebben
 
2016. 10. 09. 08:34
Az embernek néha támadhat egy olyan vad gondolata, hogy ki kéne mozdulni egy kicsit. Bizony mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra a hétköznapok mókuskerekéből. Ha már Ön sem képes még egy munkanapot cégénél tölteni, akkor ideje kivenni egy kis szabadságot és egy hosszú hétvégére ott hagyni a szürke hétköznapokat.
 
Erre a Budapest München út tökéletes lehetőséget biztosít. Nem kell vonatoznia, nem kell tömött buszon utaznia, ha Ön is az Eutaxit választja a táv megtételére. Kisbuszos szolgáltatásunk rendkívül kényelmes és kellemes utazást biztosít mindenkinek, aki kipróbálja, ráadásul rendkívül korrekt áron. A Münchenben töltött idő pedig felejthetetlen lesz, hiszen, ha még nem járt, akkor megismerhet egy teljesen új várost, kultúrát és látványosságokat. 
 
Bővebben
 
2016. 10. 09. 08:32
Úgy érzi, hogy már nem képes folytatni a hétköznapok mókuskerekét? Szüksége van egy kis kikapcsolódásra egy új és idegen kultúrával teli helyen, ahol végre elmenekülhet a szürke hétköznapok elől? A Budapest Mannheim utazás a tökéletes választás Ön és családja számára ebben az esetben. És itt most nem egy tömött buszos útra kell gondolni, mint a legtöbb utazást szervező cég esetében. Nálunk az utazás sokkal kényelmesebb és kellemesebb.
 
Bővebben
 
2016. 09. 26. 14:24
A gyakran utazók közül nagyon sokan végképp beleuntak a tömegközlekedési eszközök használatába, ami figyelembe véve nyilvánvaló hiányosságaikat nem is véletlen. Ha Ön is ebbe az egyre bővülő csoportba tartozik, és rendszeresen utazna Németországi úti céllal, a teleautó Németország szolgáltatás önnek lett kitalálva.
 
Bővebben
 
2016. 09. 26. 14:23
Amikor egy idegen országba tervezünk utazást, a sok bizonytalansági tényező között előkelő helyen áll az is milyen közlekedési eszközt válasszunk. Egy olyan közelinek tűnő ország, mint Németország, mely honfitársaink számára mindennapos úti célként szerepel, szintén ezt a dilemmát veti fel. Vasúttal, menetrendszerinti busszal, gépkocsival induljunk útnak? Nem könnyű kérdés. 
 
Bővebben
 
2016. 09. 26. 14:22
Németországban számos olyan város van, mely versenyezhetne a legkozmopolitább, legszínesebb város címéért, de kétségkívül a legesélyesebb Frankfurt lehetne. Erről nem csupán kedvező földrajzi fekvése, pénzügyi-gazdasági központ mivolta, hanem rendkívüli gazdagsága is tehet.
Nem csoda tehát, hogy ez a lüktető város számos honfitársunk mindennapos úti célja, de a Frankfurt – Budapest viszonylatban is legalább akkor a forgalom. Az óriási igény miatt sokszor nem könnyű olyan közlekedési eszközre szert tenni, ami megbízhatóan, kiszámíthatóan, ugyanakkor gyorsan és pontosan közlekedik, és az árai is megfizethetőek.
 
Bővebben
 
2016. 09. 26. 14:20
Vonattal utazni érdekes, színes, kalandos, és fiatalos. Vagy éppen unalmas, kényelmetlen, méregdrága és bizonytalan. A mai világban bizony mindkét eset megtörténhet, de hogy az utóbbi meg is fog, arra szinte bárki mérget vehet. Nincs ez másképpen a külföldre tartó vonatok esetében sem, ott is érhet bárkit többféle kellemetlen meglepetés. Ha csupán egy Budapest-München vonatjegy árát vesszük szemügyre, hamar észrevehetjük, hogy az alapból sem olcsó árat sok olyan bizonytalansági tényezőt is tartalmaznak, melyekre nem lehetünk felkészülve.
 
Bővebben
 
2016. 09. 26. 14:18
Az utazás kényelme a huszadik század végén érte el az eddigi lehető legmagasabb fokot. Mégis, sokunknak van kellemetlen élménye hosszabb-rövidebb külföldi utakról, különösen a leggyakrabban igénybe vett németországi úticélok esetében. Régebben valóságos kálvária volt eljutni mondjuk a magyar fővárosból Bajorország központjába, de még napjainkban is sok kívánnivalót hagy maga után a legtöbb Budapest-München busz járat. Koszos járművek, udvariatlan sofőrök és utaskísérők, csillagászati árak – ez mindenki rémálma, bármilyen utazásról is legyen szó. 
 
Bővebben
 
2016. 09. 20. 10:15
Nem kell túl idősnek lennünk ahhoz, hogy legyenek emlékeink arról, mennyire nehéz volt még pár évtizede is nyugati irányban elhagyni az országot. Nem csupán a vízum, útlevél, határnál sorban állás nehezítette meg a dolgot, de ha mindezen át is estünk, sokszor lassú, kényelmetlen és koszos volt az egyetlen közlekedő busz Németországba. A vasúti közlekedés sem volt sokkal jobb, de az még nagyságrendekkel drágább is volt.
 
Bővebben
 
88 db összesen

 


"Tisztelt EuTaxi!

Örülök, hogy önökkel utazhattam!
Sofőrük Wöller Norbi volt, teljesen korrektül vezetett, és teljesítette az utat.
A kis busz kellően kényelmes volt.

Maradok további tisztelettel Séllei"
 
"Jó estét!
 Köszönöm, eddig ez volt messze a legjobb és legkényelmesebb
utam, a sofőr kedves és barátságos, az autó, tiszta és kényelmes.
Mindenképp ajánlom Önöket másnak is.
Vajda"
 
"Üdvözlöm!
 Igen elégedett voltam mindennel, csak pozitív
dolgokat mondhatok a sofőrükről, nagyon segitőkész udvarias mind
az utazásról, kényelmes, nyugodt, kellemes.Szeretnénk a jövőben
is önökkel utazni: Trigola"
 
 
'Újra csak azt mondhatom,hogy nagyon profi a csapat,köszönet érte,hogy szállították a gyermekemet!Kívánom azt,hogy a jövő évben nagyon sok utas legyen,szuper szervezés,és szuper sofőrök.í 
T Zsuzsanna" 2016.12.29.
 
"Mi most dec.16-an jottunk Nemetorszagba es elmondhatom,hogy ijen udvarias sofort nem igen lehet talalni mint Zoltant.Udvarias,van humora nyugodt.Nagyon szepen koszonjuk,hogy ijen jo utat biztositott nekunk.Boldog karacsonyt kivanunk neki es az egesz stabnak." Erzsébet F
 
"Köszönöm szépen hogy kényelmesen utazhattam.
Norbert kiváló sofőr, az utazás minden percében biztonságban éreztem magam.
Nagyon fontos volt ez nekem hiszen először járok külföldön.
Kérem tolmácsolja felé a köszönetemet a tegnapi utazásért.
Szép napot:)
Koncz H "

"Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Épp akartam írni.4 éve, hogy utazgatok,de még ilyen gyors,frappáns ügyintézésben nem volt részem.
Őszintén Gratulálok! A Gk.vezető is , aranyos,intelligens,segítőkész. Ha újonnan indult cég, hamar felvirágzik majd.Munkájukhoz sok sikert kívánok. Az ismerőseimnek
ajánlani fogom!Üdv Balogh Irma Köszönöm
2016.12.03.szombat"

"Hálásan köszönöm a gyors, és biztonságos utat, amit az Önök cége biztosított számomra. Jól képzett  autóvezetők akik udvariasak segítőkészek. Az oda-vissza út nagyon jó hangulatban telt, nevettünk, főzési, sütési recepteket cseréltünk, az utas társaim nagyon jó fejek voltak, az időstől a fiatalig. csak SZUPER LATÍNUSZOKBAN TUDOK AZ ÖNÖK SZOLGÁLTATÁSÁRÓL BESZÉLNI! Örülök, hogy Önökre találtam, és remélem még sokszor fogok Önökkel utazni.
Tisztelettel, és szeretettel:
Oláh M"
 
Nagyon korrekt, udvarias sofőrök, minden igényt kielégítenek, pontosak, gyorsak és ami fontos, szerintem a legolcsóbbak! Ha valaki kényelmesen és biztonsàgban szeretne utazni én csak ajànlani tudom őket! Én màssal biztos nem utaznàk csak az Eu taxival!!!!' Cs Keszthelyi

"Tisztelt Eutaxi! Nagyon köszönöm az utazást minden nagyon szuper jó volt! A gépkocsivezetők nagyon precíz, korrekt , segítőkészek voltak , szóval egy profi csapat és nem utolsó sorban Gabriella aki mindenről pontosan tájékoztatott. Nagyon örülök hogy Önökre találtam és ajánlani fogom ismerőseimnek. További nagyon jó munkát és egészséget kívánok az egész csapatnak. Üdvözlettel, Csáki
 
"Szüleim nemregen utaztak Eutaxi-val.Teljesen megvoltak elegedve a szolgaltatassal.Nagyon udvariasak, keszsegesek,pontosak,segitenek mindenben,es nem utolso sorban nagyon rugalmasak is,meghozza jo aron.Csak ajanlani tudom mindenkinek.Ezuton is köszönjük meg egyszer!!!! :-)"
 
"Egy rendkívül pontos korrekt profi társaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Míg élek nem utazom mással az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek csak őket ajánlom aki pontosan és meglepetések nélkül akar megérkezni úti céljához! 
A sofőr munkája külön dicséretet érdemel!!!!!!!!!!!!!!!" Párduc"
 
"Üdv! Július 7.-én utaztunk Önökkel Mannheimbe.
A pontos indulás és pontos érkezés között rendkívül
kényelmes utunk volt,mindvégig biztonságban éreztük
magunkat. A sofőr nagyon kedves volt.
Legközelebb is Önökkel utazunk. Gratulálunk a jól
szervezett összehangolt munkavégzéshez!
Oroveczék'

"Kedves Eu Taxi !
Élmény volt Önökkel az utazás. Köszönöm az Ügyfélszolgálatos  törődést, a rendkívüli odafigyelést. A sofőrnek (István) köszönöm az udvarias, előzékeny hangnemet és segítőkészségét. Nagyon jó társaság! Más sokat kipróbáltam, de Önökkel maradéktalanul meg vagyok elégedve! Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a céget, ha kellemesen és biztonságosan akarja az utazását eltölteni. Üdv: Ster"

"Tisztelt  Eutaxi! Ugyan nem én utaztam hanem egy ismerösöm, ma egy hete de jólesett hogy vissza írt látni,hogy becsületes emberekkel van dolgunk az ismerösünk is meg van elégedve! Köszönjük!' Irene Vogel

"Kedves Eutaxi!
Köszönöm, hogy vállalták az utánfutós szállítást, ami sikeresen megtörtént.
Utasként köszönöm a kellemes, nyugodt  légkört, ami Winter Tamásnak, a sofőrünk személyiségének, odafigyelésének köszönhető.
(Tamás a segítségét külön köszönöm az utánfutós szállítás alkalmával.)
Üdvözlettel:
Atkáryné É"
 
"Szeretném megköszönni segítségeteket a babakocsink hazajuttatásában. :)Bár az eladó fél nem volt igazi partner, hogy el tudjam hozni a terméket, hála a ti segítőkészségeteknek, rugalmasságotoknak, minden a legnagyobb rendben és pontosan történt! A sofőr is segítőkész és kedvesek volt!!! Külön köszönöm a háztól-házig szolgáltatásotokat, mert bizony két kicsi gyerek mellett az este 10 órai átvétel más módon nagy kihívás lett volna nekünk. Korrekt ár, korrekt teljesítés, csak ajánlani tudom mindenkinek az általatok nyújtott szolgáltatást! smile hangulatjel Még egyszer köszönjük! További szép napot! Üdvözlettel: Gotta"
Még egyszer köszönöm! Ágota smile hangulatjel"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 Rólunk mondták

 
EUTaxi
Cím: Veszprém, Nagy L. u. 1.
Tel.: 88/788-100 | 70/369-1093
Facebook Google
Készítette: