Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Utazzon kényelmesen kisbusszal Németországba

2016. 05. 11. 12:10

Németország mindig is a magyar turisták, hosszabb-rövidebb időre munkát vállalók, vagy véglegesen kivándorlók egyik kedvelt célpontja volt. Ha Ön is azok közé tartozik, akik rendszeresen utaznak Németország és Magyarország között, minden bizonnyal szembesült már közlekedési nehézségekkel. 

Zsúfolt, sokat késő vonatok, kényelmetlen és drága buszok keserítik meg az utazók életét még napjainkban is. Szerencsére létezik más opció is, hiszen bárki utazhat kisbusszal Németországba. A cégünk által kínált utazási forma előnyei egyértelműek, különösen azok számára, akik gyakran utaznak, és szeretnek kényelmesen, gyorsan és pontosan célhoz érni.
 
Nem kérdéses, hogy az utazók többsége ilyen, éppen ezért kisbusszal Németországba utazni egy valódi alternatíva lehet bárki számára. A huszonegyedik században az ügyfélközpontúság már nem egyszerű szlogen, hanem az egymással versenyző cégek egyik legfontosabb eszköze ügyfélkörük megtartására.
 
Nincs ez másképpen a személyszállítás területén sem, ahol az utas egyre több odafigyelésben, kedvezményben részesül. Ha minket választ nem csupán kényelmesen és biztonságosan jut el kisbusszal Németországba, vagy onnan haza, hanem minden egyes szolgáltatásunkat a legmagasabb minőségben fogja élvezni.
 
A könnyed, pillanatok alatt elvégezhető helyfoglalástól, a kényelmes, hosszú távú utazásra kiváló kisbuszokon át, a megfizethető árakig minden utasaink kényelmét és javát szolgálja, hogy amikor legközelebb utaznak kisbusszal Németországba, ne legyen kérdés kit választanak.