Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Utazzon kényelmes kisbusszal egy átlagos Budapest-München vonatjegy áráért

2016. 09. 11. 14:20

Vonattal utazni érdekes, színes, kalandos, és fiatalos. Vagy éppen unalmas, kényelmetlen, méregdrága és bizonytalan. A mai világban bizony mindkét eset megtörténhet, de hogy az utóbbi meg is fog, arra szinte bárki mérget vehet. Nincs ez másképpen a külföldre tartó vonatok esetében sem, ott is érhet bárkit többféle kellemetlen meglepetés. Ha csupán egy Budapest-München vonatjegy árát vesszük szemügyre, hamar észrevehetjük, hogy az alapból sem olcsó árat sok olyan bizonytalansági tényezőt is tartalmaznak, melyekre nem lehetünk felkészülve.

Egyes napokon a Budapest-München vonatjegy akár két, sőt háromszorosa is lehet az átlagárnak, arról már nem is beszélve, hogy a legolcsóbb, fapadosnak számító másodosztályú ülőhely ezen a távon milyen „kényelmes” utazást is biztosít. Ha tehát kicsit is komfortos körülmények között szeretnénk vonatozni, annak alaposan meg kell fizetni az árát, nm beszélve az utazás óhatatlan kényelmetlenségeiről.
 
Ha mindezt szeretnénk elkerülni, és szeretnénk, hogy a Budapest-München vonatjegy ára jobban hasznosuljon, válasszunk olyan kisbusz járatot, amely nagyságrendekkel nagyobb komfort fokozatot biztosít azonos, vagy esetenként jóval kedvezőbb áron. A pénz mindenkinek pénz, még ha nem is óriási összegről van szó, nem mindegy mit kapunk érte cserébe. Háztól házig szállítás, légkondicionált utastér, kényelmes egyéni ülés, gyors és pontos, kiszámítható, tervezhető utazás. Ezt az alternatívát kínálja a kisbuszos utaztatás egy átlagos Budapest-München vonatjegy áráért.