Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Utazás Németországba kiváló áron

2017. 02. 13. 16:40

Az utazás manapság remek lehetőség, hogy egy kicsit elszabaduljunk otthonról és világot lássunk, új helyeket és embereket, valamint kultúrákat ismerjünk meg. Ha gondolkozott már ezen, akkor az Eutaxi az ideális cég választás Ön számára is. Az utazás Németországba manapság sok módon kivitelezhető. Utazhat tömött, kényelmetlen buszokon, hihetetlenül drága vonatokon vagy inkább választhat minket.
 
Az Eutaxi minőségi kisbuszos utakat kínál az érdeklődők számára, ahol egy családias környezet várja Önt és egy kényelmes kisbusz, amivel az utazás Németországba rendkívül kellemesen teljesíthető. Cégünk által lehetősége van háztól házig utazásra is, amely azt jelenti, hogy Önért megyünk és oda visszük el, ahova szeretné.

 A háztól házig utazás Németországba elsősorban azon személyek számára lett kitalálva, akik például Németországban dolgoznak vagy szeretnének gyorsan kijutni Németországba egy kényelmes, kellemes környezetben egy kis kikapcsolódásra. A háztól házig utazás lényege, hogy egy kifizethető ár ellenében Önnek nincs más dolga, mint hogy kiválassza a dátumot, lefoglalja a helyet és beüljön az Önhöz érkező kisbuszba.
 
Ez egy rendkívül praktikus módja az utazásnak és nem is kell tömött buszokon vagy drága vonatokon mennie. München, Stuttgart és még sok város áll Ön előtt, mint utazási célpont és akár magával hozatja egész családját is.
 
Gondoljon csak bele! A stresszes munkával töltött hetek után jót tenne egy kis kikapcsolódás. Válassza Ön is az Eutaxit és a pihenés, valamint a szórakozás garantált!