Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Utazás Németországba az Eutaxi szolgáltatásával

2016. 02. 11. 11:38

Kényelmes, gyors és megbízható utazás Németországba. Utasaink igényeihez igazodik az Eutaxi ajánlata. Az Eutaxi egy kifejezetten könnyen elérhető megoldás, ha Németországba utazik. A 8 személyes klimatizált utastér és a kényelmes kartámaszos ülések biztosítják utasainkat a kényelemről és a megbízhatóságról. A hosszított csomagtartóban és az igény esetén felszerelt utánfutóban elférnek csomagjai és arra is lehetősége van, hogy csomagját kármentesen juttassa el A pontból B-be. 

Egy több száz kilométeres utazás nem mindenki számára könnyű. Nem mindegy, hogy hány emberrel kell megosztani ezt az időt, hány emberhez kell igazítani a pihenőket, hány személy igényeinek kell eleget tenni. A 8 személyes kisbusz tökéletes egy kellemes és kényelmes utazáshoz, még ha sok száz kilométerről is van szó. Az utazás Németországba a Renault kisbuszban nem terheli meg a szervezetet, hiszen kényelmesek az ülések, kellemes a környezet, megfelelő a hőmérséklet. A pihenőket utasaink igényeihez alakítjuk.
Nem kell aggódnia utazásának megszervezésén. Az Eutaxi ezt is átvállalja. Diszpécsereink részletesen mesélik el Önnek járatához kapcsolódó tudnivalókat, és a felmerült kérdéseket bátran felteheti diszpécsereinknek. Utazásának körülményeit így jól átláthatja. Számunkra az a legfontosabb, hogy utasaink elégedetten érjenek célba. Megbízható és kedves sofőrjeink biztosítják Önöket arról, hogy az utazást kényelmesen és felhőtlenül töltsék el. Amennyiben bármi probléma adódik az út során, bátran forduljon a jármű vezetőjéhez, aki legjobb tudása szerint próbálja majd azt megoldani!
Az utazás Németországba mától könnyű, biztonságos, gyors és pontosan átlátható. Ha Németországba utazik, válassza az Eutaxi szolgáltatásait.