Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Utazás európai színvonalon, a Frankfurt – Budapest távon

2016. 09. 12. 14:22

Németországban számos olyan város van, mely versenyezhetne a legkozmopolitább, legszínesebb város címéért, de kétségkívül a legesélyesebb Frankfurt lehetne. Erről nem csupán kedvező földrajzi fekvése, pénzügyi-gazdasági központ mivolta, hanem rendkívüli gazdagsága is tehet.
Nem csoda tehát, hogy ez a lüktető város számos honfitársunk mindennapos úti célja, de a Frankfurt – Budapest viszonylatban is legalább akkor a forgalom. Az óriási igény miatt sokszor nem könnyű olyan közlekedési eszközre szert tenni, ami megbízhatóan, kiszámíthatóan, ugyanakkor gyorsan és pontosan közlekedik, és az árai is megfizethetőek.

A Frankfurt – Budapest távolság alig kicsivel kevesebb, mint ezer kilométer ezért nagyon nem mindegy, hogy egy ekkor utat milyen körülmények között, és mennyiért tesz meg az ember. Amikor tehát egy olyan céget keresünk, amelyik ezen a nem éppen rövid úton biztonságban és kényelemben hazaszállít nem könnyű a választás, a hangzatos reklámok és ígéretek tengerében.
 
Persze van olyan cég is, amely már bizonyított ezen a téren, hiszen kisbuszai heti, vagy éppen napi gyakorisággal közlekednek a Frankfurt – Budapest útvonalon, minden gond nélkül, az utasok legnagyobb megelégedettségére. A sok fárasztó átszállás, vesződséges csomagcipelés és megbízhatatlan cégekre való várakozás helyett érdemes azt a szolgáltatót előnyben részesíteni, amely már bizonyított ezen a téren, és amely az ügyfelek érdekeit éppen annyira szem előtt tartja, mint a sajátját, hiszen pontosan tudja, hogy az egyik alapfeltétele a másiknak.