Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Telekocsi Németországba

2016. 07. 25. 10:34

Sokan ismerik a telekocsi fogalmát, amely már nem csak Magyarországon belül, de az országhatárokon kívülre is elnyúlik. A telekocsi Németországba lényege például, hogy azok a személyek, akik pontosan ugyanaznap utaznának nagyjából ugyanazon távon, megosztják az utazási költségeket, és így csak 1 autót használnak, nem pedig négy vagy öt darabot. Ezzel saját utazásaik árán csökkentenek és természetesen a környezetet is óvják az autók kibocsájtott káros gőzétől. 

A telekocsi Németországba azonban nem csak egy autóval történhet, hanem akár egy kombival is, amelyben sokkal több a hely, kényelmesebbek az ülések, a csomagok is elférnek, illetve egy hivatásos sofőrre bízhatja az utazás élményét. A telekocsi Németországba ugyanis már lassan kezdi kinőni a 4-5 személyt, egyre többen utaznak, tehát akár a 8 személyes kisbusz is szükségesnek bizonyulhat.

A telekocsi Németországba azt jelenti, hogy Önnek nem kell az utazás fáradságos részeivel foglalkozni, mint a városok közötti összeköttetések megszervezése, vagy az átszállások kényelmetlensége, hiszen a kisbusz háztól házig viszi Önt és a csomagját is. Így már lehetőség van sokkal nagyobb csomagok szállítására is, nem kell tehát otthon hagyni a finomságokat, amelyeket a család csomagolt, vagy nem kell az ajándékok számát csökkenteni, amelyet éppen haza vinnénk a szeretteinknek.

A telekocsi Németországba ezen formájával akár egy kirándulás is szervezhető, hiszen egy 8 személyes társaság kényelmesen utazhat Németországba a kisbusszal, és tölthet el ott akár egy kellemes hétvégét vagy egy egész hetet. Annyi a dolguk csupán, hogy érdeklődjön árainkról, lefoglalja az Önök számára legmegfelelőbb időpontot, bepakolja a csomagját és élvezze az utazást, majd a Németországban töltött időt. Gondoljon arra, hogy a telekocsi Németországba kényelmes, megfizethető és még környezetkímélő megoldás is.