Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Telekocsi Németországba - a praktikus és a környezettudatos utazásért

2016. 03. 17. 08:43

A telekocsi Németországba sok praktikusságot rejt magában. Talán sokan még nem is hallottak a telekocsizás lehetőségéről, nem tudják mit jelent a kifejezés, pedig a modern utazási lehetőség sok kellemetlenségtől óvhat meg bennünket, amely egy-egy hosszabb utazás alkalmával felmerül. Ha sokat utazik Németország és Magyarország közötti távon, akkor érdemes megtudnia, hogy mi is az a telekocsi Németországba. 

A telekocsizás a modern közlekedés legújabb formája, amely nem tartozik sem a tömegközlekedés formái közé, sem a személyszállítási utazás közé. Ha a telekocsizás Németországba opciót választja, akkor sokkal kényelmesebben utazhat a kívánt távon, jó társaságban, jó emberekkel, mint tömegközlekedéssel. A lényeg, hogy azok az utasok, akik ugyanazon a távon közlekednek, megosztják egymással személygépkocsijukat és osztoznak az üzemanyag költségeken. Ez egy igen pozitív dolog, hiszen gondoljunk csak bele, hogy hány autó marad így a garázsban, ezáltal pedig hány fa életét mentettük meg. Kevesen vagyunk, akik környezettudatos életmódot próbálunk élni, akik követjük a természeti megóvásának lehetőségeit, a telekocsi Németországba ugyanakkor pont erre hívja fel a figyelmet. Ne induljon el 5 ember 5 autóval ugyanarra az útra, hiszen együtt is utazhatnak. Nem beszélve a költségekről. A telekocsi óriási spórolási lehetőséget biztosít személyenként.
Az Eutaxi szolgáltatásai tulajdonképpen hasonlítanak a telekocsi adta lehetőségekhez, hiszen kényelmes utazást biztosítunk, a költségeket megosztjuk. A telekocsi Németországba kényelmes és praktikus, a biztonság szempontjából pedig érdemes az Eutaxi ajánlatát választania, hiszen míg a telekocsizásnál nem ismerjük a sofőrt, addig mi képzett vezetővel juttatjuk el A pontból B-be.