Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Telekocsi Németországba – a kényelmes és gyors megoldás

2017. 06. 15. 16:37


Ha Ön is Németországban dolgozik, akkor biztosan Ön is minden hazautazás alkalmával a kényelmes lehetőségeket keresi. Nem kell tovább kutatnia, hiszen a telekocsi Németországba a legtöbbünk problémáját megoldja. Nézzük röviden, hogy miről is van szó.
A telekocsi Németországba szolgáltatás pontosan azokat segíti, akik ingáznak Magyarország és Németország között. Ma már nagyon sok ilyen ember van, hiszen rengetegen költöztek a megélhetés érdekében külföldre, közülük is sokan Németországba. Fontos azonban, hogy sokszor haza tudjanak utazni, hogy amikor csak lehet, akkor esetleg egy hosszabb hétvégén is meg tudják látogatni az itthon maradottakat. A tömegközlekedéssel azonban nem éri meg 2 napra hazautazni, hiszen az inkább csak pénzkidobás és időpazarlás, mint egy kellemes időtöltés itthon. A megoldás azonban a telekocsi Németországba lehetőségében rejlik. 
 


A telekocsi Németországba azt jelenti, hogy azok az emberek, akik kint dolgoznak, gyorsan, kényelmesen és biztonságban jussanak haza. Ez egyfajta személyszállítást jelent egy kisbusszal, ahol a költségeket 8 utas oszt, így azok olcsóbbak, mintha autóval utazna. A telekocsi Németországba a szombati nap kivételével a hét minden napján útra kél, ami azt jelenti, hogy mi alkalmazkodunk az utasok igényeihez, és nem nekik kell hozzánk, mint ahogyan az a legtöbb tömegközlekedési eszköznél van. A kisbusz így fog inkább a teleautóra hasonlítani, és nem a tömegközlekedésre.
A telekocsi Németországba mindenki számára tökéletes, hiszen klíma gondoskodik a kellemes levegőről, a kényelmes székek a több száz kilométeren keresztül is biztos pontot ad a hátnak, a 3 órás pihenők pedig engedik a lábnak a nyújtózkodást, így a test nem gémberedik el.
Ne szenvedjen többet a hazautazástól és a visszautazástól, válasszon olyan megoldást, hogy ne legyen nyűg a látogatás, a hazatérés.