Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Teleautó Németország

2016. 03. 22. 20:23

Hallott már a teleautóról? Az Eutaxi a teleautózás egyik kényelmes formáját kínálja, egy kényelmes kombi, egy kellemes társaság, egy nagy szakértelemmel rendelkező sofőr és a nagy csomagtér biztosításával. A teleautó Németország felé igen népszerű utazási forma, válassza az Eutaxi exkluzív szolgáltatását. 

A teleautó ma nagy divatnak örvend. Sokan ráuntak már a különféle tömegközlekedési eszközökön való utazásra. A buszok egyre kényelmetlenebbek, hiszen alig van hely a lábnak, nem lehet kinyújtani, nincs hely kényelmesen ülni, a test minden része már fél óra után kívánja a sétát, a lélek a levegőt, arról nem is beszélve, hogy 55 emberrel végigutazni egy ilyen hosszúságú utat, nem egyszerű. A vonat kényelmesebbnek bizonyul, bár ebben az esetben sem válogathatjuk meg az utazó társaságot, illetve a vonat rengeteg helyen áll meg, soha véget nem érő utazásnak nézünk elébe a megállókkal és az átszállásokkal. A repülő kényelmes és gyors, ugyanakkor sok szervezet nem bírja ezt a megterhelést és próbálja elkerülni a repülési rosszullétet azzal, hogy nem is ül repülőre, illetve a repülés előtti várakozás és a felszálláshoz tartozó procedúra is rengeteg időt vesz el. A csomag árát pedig még nem is említettük.

A telekocsi Németország mindezt a kényelmetlenséget elkerüli, akkor, ha az Eutaxit választja. Hiszen egy átlagos telekocsizás sem lehet a legtökéletesebb, ugyanakkor az Eutaxi pont azokat a feltételeket biztosítja, amelyek az átlagos autós és tömegközlekedési utazások alkalmával kimaradnak. A teleautó Németország kényelmes, hiszen csak 8 ember utazik együtt, egy olyan kombiban, ami légkondicionált, tehát biztosított a friss levegő, a 8 személy pedig lehet akár csak az Ön társasága is! A 3 óránkénti pihenő biztosítja a test kényelmét és a friss levegő segít az utazás nehézségeit elviselni. A teleautó Németország környezetbarát megoldást biztosít, hiszen nem fog 8 személy egy-egy autót beindítani, osztoznak a költségeken.
 
A teleautó Németország pedig a kifejezetten biztonságos, hiszen szakképzett sofőrrel utazhat, az utazás előtt megismerkedhet a vezetővel, tehát nem egy idegen emberre bízza épségét. A nagy csomagtérben pedig több bőröndöt is szállíthat.