Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Teleautó Németország városaiba

2017. 06. 01. 16:36


Ma nagyon sok magyar dolgozik külföldön, közkedvelt ország Németország. A külföldön dolgozók főleg az olyan nagyobb városokban élnek, mint Bécs, Linz, Salzburg, Stuttgart, Karlsruhe, Mannheim vagy Frakfurt, vagy éppen ezen városok mellett nem messze. A hazautazás így az ünnepek környékén igen aktuális, hiszen a karácsony és a szilveszter lehetőséget ad egy kis pihenésre, feltöltődre, együtt töltött időre a családdal, ugyanakkor nem mindig egyszerű ezekről a helyekről hazajutni, és a visszajutáskor is sokszor kellemetlenségekbe ütközhetünk, ezért jó választás a teleautó Németország városaiba és városaiból, ami megkönnyíti az utazást. 
 


Ha gyorsan és kényelmesen szeretne utazni, akkor válassza a teleautó Németország megoldását.
A személyszállítás ma már teljesen új formákat öltött, már nem a tömegközlekedés az elsődleges, amikor utazunk, hanem a teleautó járatokat nézzük meg, hiszen az olcsóbb, kényelmesebb, a környezetre sincs annyira káros hatással, nem mellesleg pedig általában háztól-házig visz, ami igencsak megkönnyíti az emberek dolgát.
A teleautó Németország szolgáltatás akár egy kisbusszal, és egy profi sofőrrel is történhet. Ha nem szeretné autóját vezetni, ha inkább rábízná magát másra, és az utazást is a pihenésre használná ki, akkor nincs is ettől jobb megoldás. Ha több barátja is kint él, akkor akár megszervezhetik azt is, hogy együtt utazzanak haza a kisbusszal. A teleautó Németország magyarországi megállói a következők: Győr, Budapest, Székesfehérvár és Veszprém, így Magyarország egész nagy részét lefedjük, a budapesti központból pedig könnyedén tovább lehet utazni vidékre.
Az utazás egy 8 személyes kombiban nagyon kényelmes, van hely kinyújtani a lábat, van idő pihenni, akkor megmozgatni kicsit a végtagokat, de egyébként is kényelmesek az ülések, és légkondicionált a jármű, tehát az utastér kellemességéből nincs hiány. Igény esetén több csomagot is tudunk szállítani, illetve csomagszállítást külön is vállalunk.
Érdeklődjön a részletekről diszpécserünknél, és foglaljon helyet még most valamelyik járatunkra!