Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Személyszállítási szolgáltatás németországi magyaroknak

2017. 04. 25. 11:30

Németországba vagy Ausztriába szeretne utazni? Ha igen, akkor nálunk megtalálja a számítását, hiszen kisbuszos személyszállítást végzünk. A kint dolgozó németországi magyarok számára nagyszerű lehetőséget nyújtunk, hiszen autóval a magas üzemanyag költségek miatt nem éri meg akár minden hétvégén hazajönni a családhoz. Mi olyan árakkal végezzük a személyszállítást, hogy akár minden héten megengedheti magának azt, hogy hazautazzon vagy az itthon maradt családtagok kiutazzanak. Budapestről indítjuk buszunkat, de több nagyvárost, mint pl.

 Székesfehérvár, Veszprém, Győr, útba ejtünk és ott is csatlakozhat hozzánk. A németországi magyarok nagyobb városok környékén összpontosulnak, pl. München vagy Stuttgart, így ezekbe a városokba juthat el személyszállítási szolgáltatásunkkal. A németországi magyarok mellett gondolunk azokra is, akik Ausztriában dolgoznak. Érdemes élni az online helyfoglalási lehetőséggel, hiszen nagyon sok jelentkező van. A pontos menetrendről honlapunkon van lehetősége tájékozódni.
 
Fontosnak tartjuk, hogy utasaink a legnagyobb kényelemben utazhassanak, így ennek megfelelő kisbusszal is végezzük szolgáltatásunkat. Számos előnye van az általunk végzett személyszállításnak a tömegközlekedéssel szemben a németországi magyarok esetében: olcsóság és gyorsaság! Eutaxi.hu oldalunkon a kiutazással, a díjfizetéssel kapcsolatos minden információ olvasható, és ha ezentúl is lenne kérdése, akkor a megadott elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot. A németországi magyarok számára többé nem gond a hazajövetel!