Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Személyszállítás Németországba az Eutaxival

2016. 02. 09. 10:27

Németországban dolgozik és szeretne hazautazni az ünnepekre vagy a hétvégére? Netalán családtagját vagy kedves ismerősét látogatná meg Németországban? Kirándulást szervez barátaival, de még nem tudják hogyan utazzanak? Az Eutaxi olcsó és gyors személyszállítást végez Magyarországról Németországba és Németországból Magyarországra. Mi levesszük Önről a terhet, utazzon kényelmesen az Eutaxival. 

Egy-egy külföldi út megszervezése fárasztó és idegtépő lehet. A buszjáratok és a vasúti menetrendek között megtalálni a számunkra legmegfelelőbb útvonalat és járatot nem egyszerű feladat. A hosszú út sok átszállással és az összeköttetések közötti várakozási idő megterheli az embert, csomagjaink cipeléséről nem is beszélve. Az Eutaxival pihenés az utazás. Az Eutaxi háztól házig vállalja a személyszállítást Németország és Magyarország között. Önnek nem kell az útvonallal foglalkoznia, az Eutaxi gyors és kényelmes, nem mellesleg olcsó is. Felejtse el a cipekedést, az Eutaxi elmegy Önért és a végcélig viszi.

Az utazás egy 8 személyes Renault Trafic Black Edition típusú kisbusszal a tökéletes kényelmet nyújtja. Nem kell 50 emberrel megosztania a légteret, ismerje meg személyesen utazásának sofőrjét, utazzon biztonságosan és gyorsan. Igazítsa személyes igényeihez a pihenőket és a felfrissülést. A klimatizált utastér és a kényelmes kartámaszos székek biztosítják utasainkat a kényelemről.

Személyszállítás Németországba, csomagszállítás Németországba. A személyszállításon kívül csomagszállítással is megbízhatóak vagyunk. A hosszított csomagtartó részben elférnek utasaink csomagjai, igény esetén pedig plusz utánfutót tudunk a kisbuszhoz csatolni. Az Ön feladata pusztán annyi, hogy csomagját minden esetben jól lezárja, és pontosan írja rá a feladó-címzett adatait.
Menetrendről és díjainkról bővebben tájékozódhat honlapunkon.