88/788-100
70/369-1093
Cím: Veszprém, Nagy L. u. 1.
Hírek >> Személyszállítás Németországba az Eutaxival
2016. 02. 09. 10:27

Németországban dolgozik és szeretne hazautazni az ünnepekre vagy a hétvégére? Netalán családtagját vagy kedves ismerősét látogatná meg Németországban? Kirándulást szervez barátaival, de még nem tudják hogyan utazzanak? Az Eutaxi olcsó és gyors személyszállítást végez Magyarországról Németországba és Németországból Magyarországra. Mi levesszük Önről a terhet, utazzon kényelmesen az Eutaxival. 

Egy-egy külföldi út megszervezése fárasztó és idegtépő lehet. A buszjáratok és a vasúti menetrendek között megtalálni a számunkra legmegfelelőbb útvonalat és járatot nem egyszerű feladat. A hosszú út sok átszállással és az összeköttetések közötti várakozási idő megterheli az embert, csomagjaink cipeléséről nem is beszélve. Az Eutaxival pihenés az utazás. Az Eutaxi háztól házig vállalja a személyszállítást Németország és Magyarország között. Önnek nem kell az útvonallal foglalkoznia, az Eutaxi gyors és kényelmes, nem mellesleg olcsó is. Felejtse el a cipekedést, az Eutaxi elmegy Önért és a végcélig viszi.

Az utazás egy 8 személyes Renault Trafic Black Edition típusú kisbusszal a tökéletes kényelmet nyújtja. Nem kell 50 emberrel megosztania a légteret, ismerje meg személyesen utazásának sofőrjét, utazzon biztonságosan és gyorsan. Igazítsa személyes igényeihez a pihenőket és a felfrissülést. A klimatizált utastér és a kényelmes kartámaszos székek biztosítják utasainkat a kényelemről.

Személyszállítás Németországba, csomagszállítás Németországba. A személyszállításon kívül csomagszállítással is megbízhatóak vagyunk. A hosszított csomagtartó részben elférnek utasaink csomagjai, igény esetén pedig plusz utánfutót tudunk a kisbuszhoz csatolni. Az Ön feladata pusztán annyi, hogy csomagját minden esetben jól lezárja, és pontosan írja rá a feladó-címzett adatait.
Menetrendről és díjainkról bővebben tájékozódhat honlapunkon.  

 

 


"Tisztelt EuTaxi!

Örülök, hogy önökkel utazhattam!
Sofőrük Wöller Norbi volt, teljesen korrektül vezetett, és teljesítette az utat.
A kis busz kellően kényelmes volt.

Maradok további tisztelettel Séllei"
 
"Jó estét!
 Köszönöm, eddig ez volt messze a legjobb és legkényelmesebb
utam, a sofőr kedves és barátságos, az autó, tiszta és kényelmes.
Mindenképp ajánlom Önöket másnak is.
Vajda"
 
"Üdvözlöm!
 Igen elégedett voltam mindennel, csak pozitív
dolgokat mondhatok a sofőrükről, nagyon segitőkész udvarias mind
az utazásról, kényelmes, nyugodt, kellemes.Szeretnénk a jövőben
is önökkel utazni: Trigola"
 
 
'Újra csak azt mondhatom,hogy nagyon profi a csapat,köszönet érte,hogy szállították a gyermekemet!Kívánom azt,hogy a jövő évben nagyon sok utas legyen,szuper szervezés,és szuper sofőrök.í 
T Zsuzsanna" 2016.12.29.
 
"Mi most dec.16-an jottunk Nemetorszagba es elmondhatom,hogy ijen udvarias sofort nem igen lehet talalni mint Zoltant.Udvarias,van humora nyugodt.Nagyon szepen koszonjuk,hogy ijen jo utat biztositott nekunk.Boldog karacsonyt kivanunk neki es az egesz stabnak." Erzsébet F
 
"Köszönöm szépen hogy kényelmesen utazhattam.
Norbert kiváló sofőr, az utazás minden percében biztonságban éreztem magam.
Nagyon fontos volt ez nekem hiszen először járok külföldön.
Kérem tolmácsolja felé a köszönetemet a tegnapi utazásért.
Szép napot:)
Koncz H "

"Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Épp akartam írni.4 éve, hogy utazgatok,de még ilyen gyors,frappáns ügyintézésben nem volt részem.
Őszintén Gratulálok! A Gk.vezető is , aranyos,intelligens,segítőkész. Ha újonnan indult cég, hamar felvirágzik majd.Munkájukhoz sok sikert kívánok. Az ismerőseimnek
ajánlani fogom!Üdv Balogh Irma Köszönöm
2016.12.03.szombat"

"Hálásan köszönöm a gyors, és biztonságos utat, amit az Önök cége biztosított számomra. Jól képzett  autóvezetők akik udvariasak segítőkészek. Az oda-vissza út nagyon jó hangulatban telt, nevettünk, főzési, sütési recepteket cseréltünk, az utas társaim nagyon jó fejek voltak, az időstől a fiatalig. csak SZUPER LATÍNUSZOKBAN TUDOK AZ ÖNÖK SZOLGÁLTATÁSÁRÓL BESZÉLNI! Örülök, hogy Önökre találtam, és remélem még sokszor fogok Önökkel utazni.
Tisztelettel, és szeretettel:
Oláh M"
 
Nagyon korrekt, udvarias sofőrök, minden igényt kielégítenek, pontosak, gyorsak és ami fontos, szerintem a legolcsóbbak! Ha valaki kényelmesen és biztonsàgban szeretne utazni én csak ajànlani tudom őket! Én màssal biztos nem utaznàk csak az Eu taxival!!!!' Cs Keszthelyi

"Tisztelt Eutaxi! Nagyon köszönöm az utazást minden nagyon szuper jó volt! A gépkocsivezetők nagyon precíz, korrekt , segítőkészek voltak , szóval egy profi csapat és nem utolsó sorban Gabriella aki mindenről pontosan tájékoztatott. Nagyon örülök hogy Önökre találtam és ajánlani fogom ismerőseimnek. További nagyon jó munkát és egészséget kívánok az egész csapatnak. Üdvözlettel, Csáki
 
"Szüleim nemregen utaztak Eutaxi-val.Teljesen megvoltak elegedve a szolgaltatassal.Nagyon udvariasak, keszsegesek,pontosak,segitenek mindenben,es nem utolso sorban nagyon rugalmasak is,meghozza jo aron.Csak ajanlani tudom mindenkinek.Ezuton is köszönjük meg egyszer!!!! :-)"
 
"Egy rendkívül pontos korrekt profi társaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Míg élek nem utazom mással az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek csak őket ajánlom aki pontosan és meglepetések nélkül akar megérkezni úti céljához! 
A sofőr munkája külön dicséretet érdemel!!!!!!!!!!!!!!!" Párduc"
 
"Üdv! Július 7.-én utaztunk Önökkel Mannheimbe.
A pontos indulás és pontos érkezés között rendkívül
kényelmes utunk volt,mindvégig biztonságban éreztük
magunkat. A sofőr nagyon kedves volt.
Legközelebb is Önökkel utazunk. Gratulálunk a jól
szervezett összehangolt munkavégzéshez!
Oroveczék'

"Kedves Eu Taxi !
Élmény volt Önökkel az utazás. Köszönöm az Ügyfélszolgálatos  törődést, a rendkívüli odafigyelést. A sofőrnek (István) köszönöm az udvarias, előzékeny hangnemet és segítőkészségét. Nagyon jó társaság! Más sokat kipróbáltam, de Önökkel maradéktalanul meg vagyok elégedve! Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a céget, ha kellemesen és biztonságosan akarja az utazását eltölteni. Üdv: Ster"

"Tisztelt  Eutaxi! Ugyan nem én utaztam hanem egy ismerösöm, ma egy hete de jólesett hogy vissza írt látni,hogy becsületes emberekkel van dolgunk az ismerösünk is meg van elégedve! Köszönjük!' Irene Vogel

"Kedves Eutaxi!
Köszönöm, hogy vállalták az utánfutós szállítást, ami sikeresen megtörtént.
Utasként köszönöm a kellemes, nyugodt  légkört, ami Winter Tamásnak, a sofőrünk személyiségének, odafigyelésének köszönhető.
(Tamás a segítségét külön köszönöm az utánfutós szállítás alkalmával.)
Üdvözlettel:
Atkáryné É"
 
"Szeretném megköszönni segítségeteket a babakocsink hazajuttatásában. :)Bár az eladó fél nem volt igazi partner, hogy el tudjam hozni a terméket, hála a ti segítőkészségeteknek, rugalmasságotoknak, minden a legnagyobb rendben és pontosan történt! A sofőr is segítőkész és kedvesek volt!!! Külön köszönöm a háztól-házig szolgáltatásotokat, mert bizony két kicsi gyerek mellett az este 10 órai átvétel más módon nagy kihívás lett volna nekünk. Korrekt ár, korrekt teljesítés, csak ajánlani tudom mindenkinek az általatok nyújtott szolgáltatást! smile hangulatjel Még egyszer köszönjük! További szép napot! Üdvözlettel: Gotta"
Még egyszer köszönöm! Ágota smile hangulatjel"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 Rólunk mondták

 
EUTaxi
Cím: Veszprém, Nagy L. u. 1.
Tel.: 88/788-100 | 70/369-1093
Facebook Google
Készítette: