Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Személyszállítás Németország területén az Eutaxival

2016. 02. 16. 11:51


Válassza az Eutaxi személyszállítás Németország területén szolgáltatását! Az Eutaxi már számos helyzetben bizonyította, hogy az utazás nem csak kényelmes, de biztonságos és olcsó is. Utasaink véleménye, ügyfeleink elégedettsége bizonyítja munkánk hatékonyságát.
Az Eutaxi évekre visszamenőleg személyszállítást végez Németország és Magyarország területén. Egyrészt a Németország területén dolgozó magyar lakosoknak biztosítunk kényelmes hazautazási lehetőséget vagy látogatóba visszük hozzájuk rokonaikat és barátaikat. A csomagszállításra alkalmas járművel lehetőség van arra is, hogy velünk költözzön ki. 

A személyszállítás Németország területén a hét négy napján történik, heti négy alkalommal indulunk a több száz kilométeres útra, így Ön kiválaszthatja a programjainak legmegfelelőbb utazási dátumot. Hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap is elindulhat velünk. A vasárnap tökéletes azok számára, akinek már hétfőn munkába kell állniuk! Hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken pedig Németországból Magyarország felé vesszük az irányt, tehát akár csak hétvégére is haza tud utazni!
Útvonalunkról és menetrendünkről bővebb tájékoztatás érhető el honlapunkon. Indulási helyeink Magyarországon Budapesten kívül Veszprém és Székesfehérvár, illetve Németország legnagyobb városaiban állunk meg. A pihenőket utasaink igényeihez igazítjuk, várhatóan 3 óránként, körülbelül 200-300 kilométerenként tartunk 20 perces pihenőket, amikor utasaink pihenhetnek és felfrissíthetik magukat. A honlapon található menetidő tájékoztató jellegű, kérjük, hogy az online, vagy a telefonos helyfoglalásnál egyeztessen diszpécserünkkel.
Kellemes utazást kívánunk!