Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Személyszállítás Németország felé? Bízza profikra a dolgot.

2016. 05. 28. 21:11

Utazás alkalmával a legtöbben azt tartják szem előtt, hogy minél olcsóbb legyen. Azt sokan el sem tudják képzelni, hogy egy utazás egyszerre lehet olcsó, gyors, kényelmes és megbízható is, ami a tömegközlekedéssel szerzett tapasztalatok fényében nem meglepő. Hatványozottan igaz ez a külföldi utakra, így nem meglepő, hogy a személyszállítás Németország irányába is egyre népszerűbb módja a kisbuszos utazás.

Németország az egyik leggyakoribb úti célja a magyar turistáknak, munkavállalóknak, hosszabb rövidebb ideig kitelepülőknek. Így a személyszállítás Németország felé egy valós piaci igény, amit európai minőségű szolgáltatással lehet igazán lefedni.
 
Cégünk légkondicionált kisbuszokat biztosít az utazni szándékozok számára, melyek az előre meghatározott időpontban akár háztól-házig szállítják az utasokat. München vagy Ulm, Stuttgart vagy Frankfurt, bármi legyen az út végcélja, ránk biztosan számíthat.
 
A személyszállítás Németország nagyobb városaiba számunkra mindennapos rutin, a feladatot profin és olcsón oldjuk meg utasaink megelégedésére. Önnek csupán annyi a dolga, hogy netes helyfoglalással jelzi utazási szándékát, a részletek egyeztetése céljából mi visszahívjuk.
 
Nálunk nem érik meglepetések, mindent időben és részletesen klienseink tudomására hozunk, ebben is gyorsak és rugalmasak vagyunk. Ha tehát megbízható és olcsó céget keres, melynek kisujjában van a személyállítás Németország területén, válasszon minket és nem fog csalódni sem árainkban, sem pedig szolgáltatásunk minőségében.