Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Stuttgart vonat vagy busz?

2017. 05. 27. 16:34


A Budapest Stuttgart útvonal több száz kilométert jelent, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a hosszú utat milyen környezetben tesszük meg. Sokan választják a Stuttgart vonat lehetőségét, mondván az olcsóbb, mint a buszos megoldás, de a legtöbben tévednek ezzel kapcsolatban, ugyanis a tömegközlekedési eszközök sajnos annyira nem kényelmesek, az átszállásokkal pedig annyi időt veszítenek az utasok, hogy néha kifizetődőbb valamilyen direkt járatot választani. Szerencsére ma már busszal is el lehet jutni Stuttgartba, és ehhez nem kell a tömegközlekedést sem használni. Bemutatjuk a Budapest Stuttgart kisbusz járatot, ami sokkal kényelmesebb, mint a Stuttgart vonat. 
 


Manapság nagyon sokan dolgoznak Németországban, például Stuttgartban, élőhelyüket lakhelyüket, otthonukat azonban még Magyarországhoz kötik. Akiknek családja és barátai itthon maradtak, azoknak fontos, hogy sokszor haza tudjanak utazni, és hogy ez az utazás ne vegyen el túl sok időt és energiát sem, de ne is kerüljön sokkal többe, mint a Stuttgart vonat például.

A kisbusz Budapest Stuttgart vonalon kifizetődő megoldásnak bizonyul, hiszen ebben az esetben nem kell több száz emberrel megosztania az utazást, mint a Stuttgart vonat esetében, de még csak 50 emberrel sem kell összehangolni az igényeket, mint a tömegközlekedési buszon. A kisbusz azt jelenti, hogy Önért, Önökért, az utasokért van, és mindenben kiszolgálja a kényelmet és a biztonságot. A foglalás is könnyű és kellemes, az utazás is kevésbé fárasztó. A szünetekkel, megállókkal még könnyebbé válhat az utazás, és a kisbusz kialakítása is a tökéletes kényelmet szolgálja. Arról nem beszélve, hogy lehetőség van a háztól házig szállításra, ami sokban megkönnyíti az utazás nehézségeit. Csomagküldésre is lehetőség van, és itt nincs korlát, hogy egy személy hány csomaggal és mekkora táskákkal utazhat.
 
A Stuttgart busz megkönnyíti az utazást!