Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Stuttgart vonat – tényleg a legkényelmesebb megoldás?

2016. 07. 15. 22:16

A nyaralás nem kizárólag azt jelenti, hogy a tengerpart mellett kell eltölteni egy hetet vagy 10 napot. Nagyon sokan vannak azok, akik jobban kedvelik, ha a nyaralást külföldön tölthetik, de nem kötelezően a tengerpart mellett. Sokan utaznak például különféle európai nagyvárosokba, hogy megismerjék a környező népek kultúráját, hogy magukba szívjanak más nyelveket és történelmeket, esetleg szokásokat. Ezzel mindig gazdagodnak és nyitottabbá is válnak. 

A következő úti cél például lehet éppen Stuttgart, amely várost sokféleképpen is meg lehet közelíteni. Kérdezze meg tehát a baráti társaságát, hiszen együtt felfedezni valami újat mindig érdekesebb, mint egyedül, és kezdjenek el gondolkodni azon, hogy melyik hétvégét is töltenék el a híres német városban, hogy mit néznének meg szívesen, hol szeretnének szállást találni, illetve, hogy hogy szeretnének kijutni. Ha mindez megvan, akkor a kiadott összegeken is el lehet gondolkodni.

A Stuttgart vonat nem annyira olcsó, vagy legalábbis lehet, hogy olcsó, de nem annyira kényelmes, sokszor megáll, sok ember utazik rajta, tehát egy baráti társaság számára nem éppen a legjobb megoldás. Gyorsabbnak és kényelmesebbnek is tűnik a kisbusz, amely Stuttgartban is megáll, hiszen akár az is lehetséges, hogy csak Önök fognak utazni a buszban, tehát felidézhetik a régi osztálykirándulás élményeit.
 
Ha a Stuttgart vonat utazást választják, akkor azzal több időt és energiát is elvesztegetnek, amelyet a kirándulásra használhatnak fel, ha a kisbusszal utaznak. A csomagok is gondot jelenthetnek a Stuttgart vonat felszállásánál, amely nem jelent problémát a kisbusz számára. Sőt, mivel háztól házig visszük Önöket, így egyáltalán nem is kell a csomagokat cipelni.

Ha tehát az utazás már megvan, akkor itt az ideje kizárólag a többi fontos utazási teendővel foglalkozni, hogy a kirándulás élvezetes és felejthetetlen legyen – ezek sem jelenteken kis gondolkodást, legalább az utazással kapcsolatos terheket levettük a vállukról.