Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Stuttgart Budapest járat, amely a léleknek is kellemes

2016. 03. 19. 12:02

A hosszú utazások nem csak a testet, de a lelket is megerőltetik. A Stuttgart Budapest járat több órás útját nem egyszerű végigülni, bármennyire is kényelmesnek a szék, bármennyire is kellemes utazást kínálnak a körülmények. Természetesen első körben a test fárad el, ennek azonban óriási kihatása van a pszichére is.  

Egy hosszú utazás körülményeihez hozzá tartozik elsősorban, hogy milyen busszal utazunk, nem mindegy ugyanis, hogy egy 50 személyes nagy buszban vagy egy 8 személyes kis kombiban töltjük el a pár órás utat. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy hány személlyel osztjuk meg a légteret. Nagyon kellemetlenné válhat, ha 50 személy igényeit kell kielégíteni, egy 8 fős társaság pedig még kellemes időtöltést, szórakozást is biztosíthat.
Az Eutaxi Stuttgart Budapest járata első körben ezt kínálja: egy kényelmes utazást a 8 személyes kombiban, amelyet akár barátaival is eltölthet. Nem kell 50 idegen személlyel végigülnie a hosszú utat, nem kell felesleges fecsegéseket hallgatnia olyan társaságoktól, akiket nem is ismer és nem is szimpatikusak. Egy 8 személyes utazó csapat könnyen megismerkedhet egymással, amely még kellemesebb élménnyé teheti a kirándulást, talán még barátságok is szövődhetnek a pár órás út alatt.
A másik nagyon fontos és meghatározó pontja egy hosszabb útnak, a megállóhelyek száma és a pihenőhelyek minősége. Az Stuttgart Budapest járat a pihenőket ügyfelei igényeihez, az éppen utazókhoz igazítja. A kötelező pihenőhelyek betartása mellett plusz pihenőket is be tudunk iktatni, igénynek és kérésnek megfelelően. Tájékozódjon a foglaláskor munkatársainknál, mondja el elképzeléseit az utazással kapcsolatban és mi megpróbáljuk a legtöbbet megtenni, hogy kellemes legyen a Stuttgart Budapest járaton való utazás.
Fontos, hogy az utazáskor nem csak a testünket, de a pszichénket is megóvjuk, kerüljük el a stresszhelyzeteket és válasszunk egy kellemes utazást az Eutaxi Stuttgart Budapest járatán.