Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Rendszeres Budapest-Frankfurt busz járat igényes utasok számára

2016. 09. 01. 13:18

Németország déli része az egyik legfrekventáltabb úti cél a magyar turisták, munkavállalók és egyéb céllal utazók között. A fő célpont a kozmopolita Frankfurt városa, ahonnan sokan azonnal tovább is utaznak Európa legnagyobb repülőterét igénybe véve, mások pedig a gazdag délnémet vidék szépségeit fedezik fel, vagy keresnek munkát maguknak.
 
Akármi is a kiutazás célja, mindenki szeret gyorsan, pontosan, és főleg kényelmesen célba érni, az utazás költsége pedig szintén nem elhanyagolható szempont. A vasút, a személygépkocsi és más eszközök mellett az egyik legnépszerűbb közlekedési eszköz a Budapest-Frankfurt busz járat. Ennek oka nem más, mint hogy tökéletesen megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyeket egy átlagos utas támaszthat németországi útján. 

A Budapest-Frankfurt busz járat kényelmes, légkondicionált járművei huszonegyedik századi körülményeket biztosítanak az utasoknak, elérhető árakon. A kiszámíthatóság, a változatlan színvonal, és az utasok komolyan vétele a legjobb módja annak, hogy egy közlekedési eszköz népszerűsége töretlen legyen. Akármikor szükségünk lehet egy gyors, és biztos utazási módra, amit akár előre is lefoglalhatunk, és biztosak lehetünk benne, hogy célba is érünk.
 
A Budapest-Frankfurt busz egy kiváló lehetőség arra, hogy utunkat jó időben megtervezhessük, úgy a költségek, mint a magunkkal vinni szándékozott csomagok tekintetében. Ha pontos címre szeretnénk érkezni, erre is van lehetőség, így az átszállások nyűgét is végleg elfeledhetjük. Utazás európai színvonalon, megfizethető árakon, előre tervezhetően, ez minden utas álma, ami most egy kattintással elérhető bárki számára.