Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Praktikus kusbiszos utazás Németországba egy Budapest München vonatjegy árának töredékéért

2017. 03. 02. 11:22

Sokan úgy tartják, hogy a legkényelmesebb és legbiztosabb utazási forma manapság a vonatozás. Ez bizonyos helyzetekben így is van, azonban nagy távolságban igen drágák lehetnek már a vonatjegyek, mivel ide, ha nem akar ötször átszállni, csak InterCity vonaton lehet utazni. Az IC jegyek pedig nem éppen arról híresek, hogy olcsók lennének. A Budapest München vonatjegy és a vonatos utazás a tehetősebbek számára nem jelent gondot, azonban, aki jó áron akar utazni, családias környezetben Münchenbe, annak előszeretettel ajánljuk az Eutaxi kisbuszos szolgáltatásait. Nincs tömeg, kellemes légkondicionált légkör és jó hangulat.

 Ez vár Önre, ha a kisbuszos utazási forma mellett dönt. A Budapest München vonatjegy rendkívül drága lehet és Ön is sokat spórolhat, ha minket választ. A spórolt pénzt ráadásul elköltheti kint különlegességekre is! Egy vonatról Ön általában nem tud semmit.
Lehet, hogy igen sokszor megáll, ezen kívül szinte mindig sok ember utazik rajta, tehát egy baráti társaság számára nem éppen a legjobb megoldás és helyjegyet is váltania kell a Budapest München vonatjeggyel együtt, így a nagyobb létszámú baráti társaságok nem garantált, hogy egymás mellé kerülhetnek. Gyorsabb, kényelmesebb és kellemesebb választás éppen ezért a kisbusz.
 
Hozza magával barátait, családtagjait és egy pár személyes kisbuszban, jó hangulatban utazhat Németországba, így még az utazás is emlékezetes marad és nem lesz unalmas, kellemetlen. Felejtse el a Budapest München vonatjegyet! Válassza az Eutaxi-t és utazzon kisbusszal olcsón!