Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> München Budapest buszút kényelmesen és kellemesen

2016. 08. 01. 10:28

Egy buszos kirándulás remek lehetőség lehet az egész család számára, hogy elfelejtsék pár napra a hétköznapok gondjait és nehézségeit. A Budapest München utazás élményekkel teli és garantáltan felejthetetlen lesz, hiszen Ön is új helyeket, látványosságokat, embereket és kultúrákat ismerhet meg. A buszos utazás rendkívül praktikus és, mivel kisbuszról van szó, ezért nem kell a zsúfoltság miatt sem aggódni. Az Eutaxival Ön is kényelmesen utazhat ideális körülmények között a Budapest München vonalon. Cégünket Önnek is érdemes választania, mivel kényelmes kisbuszokkal akár háztól-házig is szállítjuk utasainkat, a München Budapest útvonalon, és még sok más felé is. 

Sokan vannak, akik ódzkodnak a nagy, zsúfolt akár ötven személyt is szállító buszoktól, vagy a sok átszállással járó vonatozástól, ami érthető is, hiszen ezek a tömegközlekedési eszközök közel sem ideálisak, ha hosszú utakról van szó. A Budapest München utazáson azonban ettől Önnek sem kell félnie, mivel tágas, kevesebb személyes kisbuszokat használunk az utaztatásra.
 
Egy külföldi út természetesen mindig sok készülődéssel, csomagolással, komplikációkkal járhat, ilyenkor pedig jól jön, ha van egy felület, amelyen lefoglalhatja helyét már jó előre. Az Eutaxinál pár másodperc alatt foglalhat helyeket a Budapest München utazásra. Mindezt baráti áron, a huszonegyedik századi eszközökkel teheti meg, hiszen aki fizet egy utazásért, megérdemli, hogy pénzéért a legjobb szolgáltatásokat kapja cserébe.
 
Tekintse meg Ön is, hogy milyen utazásokra van lehetősége még!