Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Létezik olcsó és kényelmes busz München irányába

2016. 04. 13. 12:32

München itt van a szomszédban. Ha azt gondolja, hogy ez a kijelentés kisség erős, hisz egy, a fővárosunktól 684 kilométerre található város mégsem éppen a szomszédban van, akkor téved. Ma már ez a távolság autóval nem több mint hat órás út, persze optimális körülmények között. Az igazán jó választás, ha valóban kényelmesen akar utazni és csomagjai is vannak, egy nyolc személyes busz München irányába. 

Mi pont ezt kínáljuk önnek, vagyis egy személyautó sebességét és egy busz kényelmét ötvözve egy kisbuszban, amely a lehető legmodernebb felszereléssel szolgálja utasaink kényelmét. Mivel a bajor főváros egy rendkívül népszerű célpont a magyar utazóközönség körében, nagy az igény a civilizált utazási eszközök iránt, hisz a vasút vagy más tömegközlekedési eszközök nem mindig jelentenek jó megoldást. A legtöbb busz München irányába zsúfolási tele van, igen nehéz helyet kapni rájuk, főleg ha az utazás váratlanul üt be.
 
Mi éppen ezért az online helyfoglalás lehetőségét kínáljuk önnek, ahol a helyek függvényében már hetekkel hamarabb, vagy akár egy nappal utazás előtt is lefoglalhatja helyét, jelezheti utazási szándékát. Áraink a kínált szolgáltatásnak megfelelőek, vagyis mi nem fapados, de nem is az egekben járó luxus árakkal dolgozunk, hanem igyekszünk a kliensnek megfelelő ár/érték arányt és a tisztességes profitot összeegyeztetni.
 
Az Eu Taxi busz München uticéllal, már 15000 forintért elérhető, ezért Ön kényelmes, biztonságos és gyors utazást kap cserébe (akár háztól házig), valamint két bőröndöt és egy kézipoggyászt is magával hozhat.