Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Létezik kényelmes buszjárat: ez a Budapest Frankfurt busz

2016. 03. 25. 13:32

A kényelmes, kellemes, gyors, megbízható és biztonságos utazás élményéért válassza az Eutaxi Budapest Frankfurt busz járatát. Egy hosszú utazás rengeteg feltételt kell hogy teljesítsen, hogy az utas a kellő megelégedéssel szálljon ki a járműből. Ma már nagyon kevés tömegközlekedési eszköz nyújthatja az összes feltételt egyszerre. 

A hosszú, több száz kilométeres utazások igénybe veszik a testet és a lelket egyaránt. A legtöbb esetben a tömegközlekedési eszközök nem ajánlanak várostól-városig tartó, átszállás nélküli utazást. Az átszállások rendkívül kellemetlenné és kényelmetlenné teszik utazásunkat, főleg, ha még órákat is kell várni egy-egy átszállás során. Megeshet, hogy olcsó vonatjegyet, vagy buszjegyet találunk, de a busz kényelmetlen, hiszen alig van hely a lábnak és 50 személlyel megosztani az utazás kényelmetlenségét szükségtelen stressznek bizonyul. A vonat kényelmes, ám a legtöbb esetben akár 3-4 átszállás is megszakíthatja az utazást.
 
A tömegközlekedési eszközök közül meg kell említenünk a repülést is, ám egy Budapest-Frankfurt közelségű távon a repülés előkészületei több bonyodalommal járnak, mint maga az utazás. Nem beszélve arról, hogy sok idősebb személy szervezete nem bírja a repülés nehézségeit.

A Budapest Frankfurt busz minden kívánságot kielégít, amit el tud képzelni egy ilyen hosszú utazás során. A kis kombi a pihenőket az utasok igényeihez mérten állítja be, a sofőr kedvessége és tapasztalata, a 8 utazó személy száma pedig biztosítja az utazás kellemességét. Budapest Frankfurt busz járatán lehetőség van a háztól házig szállításra is, ettől kényelmesebb megoldást senki nem tud kínálni Önnek. Képzelje csak el, hogy a kombi az Ön háza előtt parkol le, családja bepakolja a csomagját és Ön egészen a frankfurti házáig utazik, kellemesen, kényelemben egy megfizethető árért cserébe.