Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Különleges ajánlat baráti társaságoknak az Eutaxitól: Budapest Karlsruhe

2016. 03. 07. 14:54

Tökéletesen igazodik az utasok igényeihez a Budapest Karlsruhe járat. Nem kell többé a külföldi utazás problémáival küzdenie, nem kell többé az utazás megszervezésével bajlódnia, az Eutaxi ajánlata leveszi válláról ezeket a terheket. Az Eutaxi modern utazási feltételeket biztosít Önnek, utasaink kényelme és biztonsága számunkra a legfontosabb. Válassza az Eutaxi ajánlatát, ha Budapest Karlsruhe között utazik. 

Napjainkban is rengeteg problémába ütközhet, ha egy egyszerű kirándulást szeretne megszervezni. Választhatja a tömegközlekedési eszközöket, utazhat busszal vagy vonattal, illetve a repülés is lehetőségként kecsegtet, ám ezek mind számos kellemetlenséget vonzanak maguk után, ha egy kisebb csapat szeretne együtt utazni. A megfelelő jármű és a jegy megtalálása, amely a társaság minden egyes tagjának igényét kielégíti, számos stresszhelyzetet idézhet elő. A Budapest Karlsruhe járat mindettől megóvja Önt és barátait, hiszen ajánlatunkban semmi kivetnivalót nem találhat. 
A Budapest Karlsruhe járat a hét négy napján indul, tehát Önök kiválaszthatják a legmegfelelőbb napot az utazásra. Hosszú hétvégére is érdemes velünk utazni, mivel Budapestről csütörtökön, Németországból pedig hétfői napon is indulunk. Tökéletes hétvégét tölthet el barátaival Karlsruheben. Magyarország területén több városban tudjuk felvenni utasainkat, illetve igény esetén háztól házig szállítást is vállalunk. Ettől kényelmesebb utazást nem is kívánhatna magának és barátainak, családjának. A 8 személyes kombi tökéletes, ha egy kisebb társaság szeretne együtt utazni, hiszen nem kell idegen emberekkel megosztania az utasteret. A légkondicionált jármű, a kényelmes kartámlás ülések, a nagy csomagtér az Ön utazásának komfortját szolgálja.
Hívja diszpécserünket, és foglalja le most a Budapest Karlsruhe járatot!