Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Könnyű, kényelmes hazalátogatás a németországi magyaroknak!

2016. 03. 15. 13:10

Manapság rengetegen gondolják úgy, hogy a szülőhazájukon kívül máshol próbáljanak boldogulni. A határok lassan elmosódnak, a nemzetek keverednek, új kultúrák jönnek létre. Bárhová utazunk a világban, mindenhol találkozhatunk magyarokkal, mindenhol hallhatunk magyar szót, egy-egy utazás alkalmával megörülhetünk nemzeti testvéreinknek. Külföldön dolgozni nem számít manapság meglepőnek. 

Az Eutaxi a németországi magyarok számára kínál olyan utazási lehetőséget, amellyel könnyen hazalátogathatnak egy hétvégére, vagy egy hosszabb ünnepet is itthon tölthetnek. Miért kellene órákat veszítenie a tömegközlekedéssel, ha ugyanazt az időt itthon, a családjával is eltöltheti? Németországi magyarok számos panaszát hallottuk már negatív utazási élményeikkel kapcsolatban. Európa színvonalú utazást biztosít az Eutaxi a németországi magyaroknak.

Válassza ki az időpontot: Németországból szerda kivételével minden hétköznap indul járat, és a visszautat is könnyen megoldhatja velünk.

Problémamentes csomagszállítás: Lehetőség van háztól-házig szállításra is, tehát a csomag mennyiségen sem kell többé aggódnia, sőt a karácsonyi ajándékok hazaszállítása sem jelent már problémát a németországi magyarok számára. Csomagszállítást is vállalunk, a család nyugodtan küldhet otthoni finomságokat a Németországban élő szerettek számára, illetve Ön is meglepheti szeretteit különféle ajándékokkal.
A kényelem és biztonság mindenekelőtt: Egy ilyen hosszú úton nem mindegy, hogy hány emberrel kell megosztania az utasteret. Az Eutaxi 8 személyes kombija kellemes utazást biztosít. A klimatizált utastér, a karfás ülések biztosítják a kényelmet, szakképzett sofőrjeink pedig a biztonságot. A megállókat utasaink igényeihez igazítjuk.