Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kisbuszos utazás München Budapest útvonalon

2017. 04. 16. 11:29

Sok magyar lakik és dolgozik külföldön. Éppen ebből kifolyólag akár hetente is hazautaznak családjukhoz hétvégére. Autóval nem költséghatékony megtenni ezt a távolságot. A München Budapest útvonalat most a segítségünkkel tudja megtenni, hiszen mi kisbuszos személyszállítást végzünk. A tömegközlekedéssel szemben a legtöbben fenntartásokkal vannak, hiszen lassú, kényelmetlen és emellett még drága is, nem is beszélve arról, hogy ha külföldön át kell szállni, akkor sokan nem tudnak kiigazodni az adott pályaudvaron. Éppen ezért a München Budapest távolságot a segítségünkkel érdemes megtenni. 

Rendszeresen indulnak Németországba és haza is buszok, így menetrendünk igen jónak tekinthető, illetve Budapest mellett Székesfehérváron, Veszprémben és Győrben is fel tud csatlakozni. Komfortos, nyáron klímás buszokkal utazhat. A csomagokkal sem lesz gondja, hiszen igény szerint akár kifejezetten a poggyászok miatt egy pótkocsit is viszünk magunkkal. Árainkat megtekintheti online és ha már pontosan tudja, hogy mikor is szeretne utazni, akkor online le is tudja foglalni a helyet.
 
Ausztriában is több helyszínen megállunk, így ha a München Budapest útvonal mellett érdekli Grazi kiutazási lehetőség, akkor veklünk ebbe a városba is eljuthat. Igyekszünk minél inkább utasaink kedvére, kényelmére tenni, így biztos lehet abban, hogy ha minket választ, akkor a több száz kilométeres utazás után nem fog olyan fáradtan megérkezni, mintha körbeutazta volna fél Európát. Tekintse meg, hogy a legközelebbi München Budapest buszunk mikor indul a napokban és csatlakozzon! Kérdés esetén forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeken és máris megtudhatja a München Budapest buszjárattal kapcsolatos részleteket!