Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kifejezetten kényelmes utazási megoldás a Frankfurt Budapest távon

2016. 05. 11. 12:02

Azok a honfitársaink, akik Németország valamelyik települését választották életük színteréül hosszabb-rövidebb időre, gyakran utazási nehézségekkel küzdenek, és csak nagyon szoros, megterhelő időbeosztással jutnak haza, a tömegközlekedés lehetőségeit igénybe véve. 

Ilyenkor van az, hogy hullafáradtan érkeznek haza, és napokig csak az utazást pihenik ki. Ugyanakkor ez nem szükségszerű, hiszen cégünk lehetőséget kínál a kényelmes és gyors hazaútra, többek között a Frankfurt Budapest busz járatunk által. Ez az útvonal magába foglalja a legtöbb délnémet nagyvárost, és Ausztria fontosabb településeit is, így akkor is ideális utazási lehetőség, ha valahol útközben szeretne felszállni.
 
A Frankfurt Budapest busz útvonala több mint 900 kilométer, így mindenképpen hosszú útról van szó, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy fáradtan vagy kipihenten érünk a végére. Ha ehhez hozzáadjuk a Frankfurt Budapest távolság átlagos szállítási árait is, érdemes alaposan megfontolni, melyik cég szolgáltatásait vesszük igénybe.
 
A mi kisbuszaink gyorsak és kényelmesek, gépkocsivezetőink pedig profik, áraink megfizethetőek. Előzetes helyfoglalását telefonon vagy interneten is megteheti, kisbuszunk pontosan az előre egyeztetett helyen fogja felvenni Önt és csomagjait.
 
Ha havonta többször, vagy egy évben visszatérő rendszerességgel utazik a Frankfurt Budapest távon, vagy annak valamely szakaszán, mi vagyunk az önnek leginkább megfelelő utazási lehetőség. Tegyen egy próbát, szolgáltatásaink minőségében nem fog csalódni.