Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kényelmes és gyors busz Németországba, elérhető áron

2016. 09. 20. 10:15

Nem kell túl idősnek lennünk ahhoz, hogy legyenek emlékeink arról, mennyire nehéz volt még pár évtizede is nyugati irányban elhagyni az országot. Nem csupán a vízum, útlevél, határnál sorban állás nehezítette meg a dolgot, de ha mindezen át is estünk, sokszor lassú, kényelmetlen és koszos volt az egyetlen közlekedő busz Németországba. A vasúti közlekedés sem volt sokkal jobb, de az még nagyságrendekkel drágább is volt.

Szerencsére ma már nem ez a helyzet, hiszen számtalan utazási lehetőség közül választhatunk, a határokon könnyen és gyorsan átjutunk, egyedül a forgalom és a pénztárcánk tartalma szab csak határt a németországi utazásnak. Napjainkban tehát az utaztatással foglalkozó cégek sokszor zavarba ejtően gazdagnak tűnő kínálata a gond, hiszen azt mindenki tudja, hogy a reklámszöveg és a valóság nem mindig fedi egymást.
 
A legoptimálisabb választási lehetőség persze az, ha éppen indul egy busz Németországba, megkockáztatjuk az utazást és a tapasztaltakból leszűrjük, megfelel-e igényeinknek a szolgáltatás. Kísérletezni persze többnyire senki sem szeret, főleg nem saját pénzen, így marad az a változat, hogy megbízzunk valamelyik cég ajánlatában.
Ha már választani kell, hogy melyik az a busz Németországba, amely a leggyorsabb, legkényelmesebb, és legmegbízhatóbb, válasszuk azt, amely kisbuszaival akár háztól-házig szállítást is vállal, ajánlata egyszerű és áttekinthető, az utazás pedig előre foglalható. Ha így teszünk, amikor indul a busz Németországba nem fogunk csalódni, és legközelebb már tudni fogjuk hová is kell fordulnunk.