Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kényelmes Budapest-München járat, elérhető áron

2016. 09. 13. 13:20

München városának vonzereje évente emberek százezreit indít arra, hogy ilyen vagy olyan okkal ebbe a gyönyörű bajor városba utazzon. Üdülés vagy tanulás, munka vagy üzlet, ezek a klasszikus okok, amiért a magyar emberek igénybe szokták venni a Budapest-München viszonylat valamilyen utazási lehetőségét. Ezek az utazási lehetőségek, bár első látásra bőségesnek tűnhetnek, sok esetben valamilyen szinten kívánnivalót hagy maga után. A vasúti közlekedés sokszor bizonytalan, sok átszállást igényel, az árak pedig nagyon gyakran az egekben járnak, megfizethetetlenek. 

A Budapest-München között közlekedő buszjáratok már valamivel könnyebben elérhetőek, ugyanakkor sokan nem szeretnek közös térben lenni egy csomó ismeretlennel, vagy éjjel utazni, a konvencionális buszjáratok pedig nem nyújtanak háztól-házig történő szállítási szolgáltatást.
 
Ezt a szolgáltatást a Budapest-München útvonalon most légkondicionált kisbuszokkal veheti igénybe, melyek az Ön otthonától akár a megjelölt Müncheni vagy környékén található településen pontos címre szállítják Önt és csomagjait. Budapest-München távon ez kifejezetten gyors, kényelmes és pontos utazási szolgáltatás, melyet most pár lépésben, egyszerűen, internetes foglalással vehet igénybe, a nap huszonnégy órájában bármikor.
 
Pár kattintással kiválaszthatja a kívánt utazási dátumot, a pontos uticélt, a csomagok számát, és ha nem változtat döntésén, a kívánt napon otthonától kényelmesen kiindulva érhet célba, az Ön által megjelölt németországi helyszínre.