Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kényelemben és biztonságban a München Budapest útvonalon

2016. 05. 23. 21:45

Az utazás, főleg ha nem egy vakációs kirándulásról van szó, többnyire egy anyagilag és idegileg egyaránt megterhelő, kényelmetlenségekkel járó dolog, főleg ha hosszabb távra szól.
 
Ezt még lehet azzal fokozni, amikor külföldről, mondjuk a München Budapest útvonalon szeretnénk hazajutni, és fogalmunk sincs milyen utazási lehetőséget válasszunk.

Ha volt már ilyen helyzetben, biztosan jól jött volna egy olyan cég szolgáltatása, amely kényelmes kisbuszokkal akár háztól-házig szállítja utasait, a München Budapest útvonalon, és nem csak azon. Sokan vannak, akik ódzkodnak a nagy, zsúfolt akár ötven személyt is szállító buszoktól, vagy a sok átszállással járó vonatozástól, és szeretnének kényelemben, gyorsan és biztonságban célhoz érni.
 
Ugyanakkor egy külföldi út mindig sok készülődéssel, csomagolással, fejetlenséggel jár, ilyenkor nagyon jól jön, ha a helyfoglalást otthonról, egy laptoppal pár perc alatt meg lehet oldani, akár hetekkel az út előtt. Ha ez pedig megtörtént, az utazás napján csak be kell szállni a kényelmes, légkondicionált kisbuszba, és élvezni a München Budapest út látványosságait. Mindez baráti áron, a huszonegyedik századi eszközökkel, hiszen aki fizet egy utazásért, megérdemli, hogy a legjobbat kapja pénzéért cserébe.
 
Ez vonatkozik az információkra is, hiszen egy jól informált utas egyben nyugodt is, mert nem érhetik meglepetések, felhőtlen utazásban lehet része. A gondtalan München Budapest út csupán néhány kattintásnyira van Öntől, a lehetőség adott, hogy ez a hosszú út ne trauma, hanem kellemes emlék legyen minden egyes alkalommal.