Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Kapcsolódjon ki Ön is a Stuttgart Budapest utazással!

2017. 01. 23. 16:38

Utazni remek dolog. Sajnos manapság egyre kevésbé van erre lehetőségünk, hiszen annyi munkánk van és sokaknak a munkán kívül sem ér véget a dolgos élet, hiszen az otthoni háztartást is vinni kell. Amikor viszont akad egy kis szabadidő, akkor érdemes ezt a lehető legjobb módon kihasználni.
A Budapest Stuttgart utazás tökéletes választás, ha Ön is szeretne egy kicsit kikapcsolódni és elszabadulni a végtelenül stresszes hétköznapokból. Egy praktikus és kényelmes kisbuszos utazásban vehet részt, amellyel kijuthat egy idegen városba, megismerhet új kultúrákat és olyan dolgokat látott, amiket eddig soha! 

A Budapest Stuttgart út ráadásul nem is egy tömött buszon fog lezajlani, hanem egy kényelmes, családias, légkondicionált kisbuszban, amelyet bármikor lefoglalhat weboldalunkon. Az Eutaxi korrekt árakat kínál minden érdeklődő számára és garantált, kényelmes kiutazást például Stuttgartba, Münchenbe és még sok egyéb városba. A Budapest Stuttgart busz utazás kiváló lehetőség Ön és családja számára, hogy egy szép és új várost ismerjen meg, valamint új emberekkel találkozzon.
 
Nem szeret tömött buszokon utazni? Nincs probléma, hiszen erre nem is lesz szükség. Kisbuszainkban kényelmesen elfér mindenki és csak annyian utazunk együtt, ami még nem számít soknak, tehát családias körülményekre lehet számítani a Budapest Stuttgart utazás során. Kapcsolódjon ki Ön is egy kellemes hétvégén, töltődjön föl ennergiával és ismerjen meg új dolgokat! Az utazás kényelmes, az élmények pedig maradandók, ha az Eutaxit választja.