Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Háztól házig személyszállítás Németországba

2016. 07. 15. 22:15

Egy külföldi utazást nem egyszerű megszervezni, mert nem elég arra gondolnunk, hogy az egyik országból a másikba eljussunk, hiszen sokszor még a városok közötti összeköttetéseken is gondolkodnunk kell, nem beszélve arról, hogy ha egy nagyobb városba utazunk, akkor még a városon belül sem mindegy, hogy hogy és mivel és mennyiért közlekedünk. Egy külföldi utazás megszervezése és megtervezése tehát nem egyszerű feladat, és abban az esetben, ha nagy csomagokról is van szó, akkor rendkívül kellemetlennek és kényelmetlen, fárasztónak bizonyulhat. 

A háztól házig személyszállítás Németországba elsősorban azon személyek számára lett kitalálva, akik az országhatárokon kívül, tehát például Németországban dolgoznak és szeretnék, ha kissé meg lenne könnyítve számukra a hazautazás és a visszautazás lehetősége.
 
A háztól házig személyszállítás Németországba lényege, hogy egy kifizethető ár ellenében Önnek nincs az utazás körül más dolga, mint hogy kiválassza a dátumot, lefoglalja a helyet, bepakoljon a bőröndbe, megadja a címet, beüljön a kisbuszba és pihenjen, majd a megérkezéskor kiszálljon és már folytathatja is kinti életét. A háztól házig szállítás legnagyobb pozitívuma, hogy nem veszít felesleges órákat azzal, hogy az átszállásokkor várakozik, illetve ha épp nincs jó összeköttetés, akkor még valahol megszáll egy éjszakára, hanem csakis azt az időt kell, hogy az utazással töltse, ami a valóságos utazás ideje.
 
A másik pozitívum, hogy nem fárad el annyira utazásban, mintha tömegközlekedéssel utaznak, tehát akár már aznap is munkába állhat, vagy rendezgetheti a lakást a visszaérkezéssel, marad ereje a kipakolásra stb.
 
De talán amit legjobban kedvelnek utasaink a háztól házig személyszállítás Németországba utazás lehetőségével kapcsolatban az az, hogy tulajdonképpen bármekkora csomagjuk lehet, az otthoni dolgokból bármennyit elpakolhatnak, mert nem kell a csomagok cipelésével bajlódni. Így egy kissé a németországi otthonba is beköltözhet az otthon otthon.