Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Gyors és olcsó háztól házig személyszállítás Németországba

2016. 02. 03. 11:44

Háztól házig személyszállítás Németországba? Igen, utazzon kényelmesen, igazítsa a pihenőket saját igényeihez. A kiváló és megbízható sofőrök valóban az utasok elvárásai szerint szervezik meg a hosszú utat, hogy mindenki a leggyorsabb és a legolcsóbb módon érhessen célba. A közvetlen járatok a személyszállításon túl csomagközvetítéssel is megbízhatók, rugalmasan és szakszerűen utazik a küldemény a megjelölt címre.

A külföldi utazások megszervezése sokkal nagyobb feszültséggel jár, ráadásul nem kevés idő, amíg valóban átgondolja a lehetőségeket. A vonatút hosszadalmas, és tovább bonyolítja a helyzetet, ha a menetrendszerű járatok útvonala távol esik az úti céltól. A háztól házig személyszállítás Németországba viszont megoldja mindazt, ami valóban probléma lehet: gyorsan, olcsón és biztonságosan juttat el a célállomásra. Hiszen a tömeges, levegőtlen tér és a hosszú utazás kicsit sem pihentető, azonban egy közvetlen Budapest Stuttgart busz járattal már ez is kiküszöbölhető.
 
Az utazó társaságok többségének nagyon fontos a kényelem – ám legtöbbször ez csak mottó szinten marad meg. A háztól házig személyszállítás Németországba viszont rugalmas, utasközpontú, hiszen a figyelmes sofőrnek csupán 8 ember igényeit kell összehangolnia. Például a Budapest Stuttgart busz járatok pontosan akkor tartanak pihenőt, amikor azt az utasok igénylik, a gyakorlott autóvezető a háztól házig személyszállítást Németországba így valóban a legrövidebb idő alatt teljesíti.
 
A közvetlen németországi járatok diszpécser szolgálata személyre szabottan tájékoztat az útról, pontosan előre látható a teljes folyamat, és a rejtett költségek miatt sem kell aggódni. A barátságos, kedves hangnem a leginkább izguló típusokat is megnyugtatja, hogy a háztól házig személyszállítás Németországba valóban a legjobb megoldás. Gyorsan, olcsón és kényelmesen teheti meg az igen hosszú utat!