Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Frankfurt Budapest járat a kényelmes, biztonságos és olcsó utazás

2016. 03. 30. 14:48

Frankfurtban dolgozik és hazautazna a hétvégére, de az utazás megszervezésének gondolatától is görcsbe rándul a gyomra? Nem kell többé a hosszú utazásoktól rettegnie, elfelejtheti a felesleges idegeskedést, hiszen ajánlatunk olyan utazási feltételeket kíván, amelyek teljes mértékben kielégítik minden utas igényét. A részletekről kérdezze bizalommal munkatársainkat.  

Az Eutaxi megfizethető áron szállítja Önt és csomagjait Frankfurt Budapest távon. Számunkra utasaink kényelme és biztonsága az elsődleges szempont, fontos, hogy elégedetten hagyják el a járművet. Az utasok elégedettségét jelzi, hogy többször térnek vissza hozzánk és választanak újra utazási kínálatainkból.

A Frankfurt Budapest járat kényelmét egy 8 személyes Reanult Trafic Black Edition típusú kisbusz biztosítja, amely felszereltségében is tökéletes. A klimatizált utastérben lehetőség van zenehallgatásra, a kényelmes kartámlás ülések pedig lehetőséget adnak arra, hogy testünk kényelmesen utazzon.

A hosszított csomagtérnek köszönhetően a személyszállításon kívül csomagszállításra is van lehetőség. Ennek több pozitívuma is van, hiszen akár költözhet is velünk, vagy akár több hétre is hazautazhat. A csomagtér méretének köszönhetően nem kell azon aggódnia, hogy nem fog 1 bőröndbe elférni a csomagja. Az árajánlat 2 bőrönd és egy kézipoggyász lehetőségét kínálja, hozzáfizetéssel azonban még több táskát szállíthat. Válassza a háztól házig szállítást, így csomagjainak cipelésén sem kell aggodalmaskodnia.

Fontos, hogy egy ilyen hosszú utazás alkalmával biztonságban érezze magát, erről gondoskodik a Frankfurt Budapest járat, amelyről bővebben tájékozódhat honlapunkon, vagy telefonon munkatársainktól. Munkatársaink készséggel válaszolnak a feltett kérdésekre, amely bizonyosság az utazás kellemességéről.