Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Frankfurt Budapest buszjárat majdnem minden nap

2017. 04. 03. 11:28

Mivel sok magyar költözik ki Németországba a megélhetés miatt, így egyre nagyobb szükség van az általunk nyújtott szolgáltatásra. Frankfurt Budapest vonalon gyakran indítunk buszt, így könnyedén megoldható a kiutazás, ha rokonai kint élnek vagy éppen Ön szeretne hazajutni családjához a lehető legköltséghatékonyabb megoldással. 8 személyes kisbusszal rendelkezünk, amely klimatizált utastérrel, kényelmes ülésekkel rendelkezik, így minden adott a komfortos utazáshoz. Hogy pontosan a Frankfurt Budapest vonalon mikor indul busz, azt honlapunkon a menetrendben olvashatja, de majdnem minden nap megoldott a ki- és a hazautazás.

 Az általunk végzett személyszállítás olcsó és egyben gyors is, így könnyedén elérhetőek Ausztriában és Németországban azok a városok, ahol a legtöbb magyar él. Hogy pontosan mennyibe kerül az utazási díj, azt az árak menüpont alatt tudja megtekinteni.
Ha sok csomagja van, az sem jelenthet akadályt, hiszen ha kell, akkor utánfutót is tudunk csatlakoztatni a kisbuszunkhoz. Sokkal inkább javasolt szolgáltatásunkat választani, hiszen minden tekintetben jobban jön ki anyagilag és időben, mivel vonattal nagyon hosszú az út és átszállásokkal teli, autóval pedig az üzemanyag költség magas.
 
A Frankfurt Budapest távolságot tapasztalt sofőrjeink teszik meg, akik mellé egyre több utas csatlakozik. Lehetősége van online lefoglalni helyét az adott Frankfurt Budapest útvonalra. Eutaxi.hu honlapunkon fel tudja venni velünk a kapcsolatot, ha szeretne bővebb információkhoz jutni a Frankfurt Budapest út viszonylatában.