Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Emlékezetes Budapest Stuttgart utazás az Eutaxi jóvoltából

2017. 03. 11. 11:25

Úgy érzi nem tud tovább a hétköznapok mókuskerekében szaladgálni? Szüksége van egy kis kikapcsolódásra és egy hétvégére elszabadulni a megszokott környezetből? Akkor utazzon külföldre velünk! Az Eutaxi számos külföldi utat kínál az érdeklődőknek, köztük a Budapest Stuttgart utazást is, amelyet most Ön is egy kényelmes kisbuszban tehet meg, ahol nincs tömeg, mint a távolsági buszokon. Nem kell 50 emberrel együtt utaznia.
Foglaljon le nálunk egy kisbuszt, hozza magával barátait és irány Németország! A Budapest Stuttgart velünk kényelmes körülmények között megtehető, hiszen egy légkondicionált kisbuszban utazhat, akár háztól házig szállítással, mindezt korrekt áron. 

Ha Ön is utazott már távolsági busszal külföldre, Németországba, akkor nagy valószínűséggel első kézből tapasztalhatta, hogy mennyire nehézkes, fárasztó, kényelmetlen és kellemetlen lehet az ilyen út. A Budapest Stuttgart buszutazás nem éppen a legrövidebb a nagy távolság miatt, ezért rendkívül sokat számít, hogy Ön milyen környezetben, kikkel utazik.
 
Éppen ezért jó választás azt Eutaxi kisbuszos szolgáltatása. Foglaljon le nálunk egy utazást, pakoljon össze a hétvége előtt és az utolsó munkanapon már utazhat is külföldre, hogy kikapcsolódjon egy hosszúhétvégére. Hozza magával családját, barátait, hiszen a kisbuszban egy kis társaság elfér, viszont nincs zsúfoltság és kellemetlen érzés. A Budapest Stuttgart utazás igazán jó élményeket tartogat, ha Ön is az Eutaxival utazik. Így nem csak a kinti emlékek maradnak meg, hiszen az utazás is jó hangulatban fog telni.