Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Egy busz Németországba, amelyen Ön is rajta lehet

2016. 06. 05. 20:20

A folyamatos munka és a szürke hétköznapok bizony igencsak megviselhetik egy idő után az embert, ezért fontos, hogy néha kicsit elrugaszkodjunk ebből a monotonitásból és világot lássunk. Egy busz Németországba ilyenkor tökéletes választás, hiszen pár órás utazás alatt már ott is lehetünk egy teljesen új kultúrában és felfedezhetünk sok érdekességet. Hazánk lakóinak mindig is igen kedvelt célpontja volt Németország, hiszen tulajdonképpen itt van a szomszédban és rengeteg érdekességet tartogat. 

Már 1989-től kezdve sokan és sokféleképpen igyekeztek eljutni ide, aztán az idő múlásával, és a határok szigorúságának lazulásával törvényszerűen kialakult az itt letelepedettek köréből a németországi magyarok közössége. A busz Németországba meghatározott időnként indul az Eutaxi jóvoltából és, ha szeretne egy kis kikapcsolódást, akkor érdemes lehet Önnek is foglalnia egy helyet az útra.
 
A buszon sokan elférnek, tehát hozhatja családját, ismerőseit is, ha szeretné. Az út kényelmesen és jó hangulatban fog telni. A kisbuszos járat az érdeklődők számára igen jó választás, mivel a hazaiak igényeit figyelembe véve, az általuk leggyakrabban használt útvonalakon közlekedik, mint például a Budapest – München, vagy a Budapest – Frankfurt útvonal. Ha egy busz Németországba indul, akkor valószínűleg érinteni fogja ezeket a városokat, ami Önnek is jó hír lehet.
 
A mai világban a mobilitás nem csupán szükséges, de elengedhetetlen tényező az utazás pedig egyre praktikusabb és kellemesebb. Ha Ön is az Eutaxit választja, akkor minőségi kikapcsolódásban lehet része.