Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Buszjárat Németországba

2016. 07. 15. 22:14

Manapság nagyon sokan dolgoznak külföldön, rengeteg magyar ember él Németországban. A nyári időszak bekövetkeztével egyre többen tudnak egy pár nap vagy hét szabadságot kivenni, ami azt jelenti, hogy sokan utaznak Magyarországra, majd sokan utaznak vissza Németországba. Egy ilyen utazás alkalmával sok a csomag, hiszen a szeretteket sokszor ajándékokkal lepik meg, illetve az otthoni ételekből, szeretett termékekből mindig visznek magukkal egy jó nagy csomagot a külföldön töltött időre. 

Ezeket az utazásokat meg is kell szervezni, illetve át is kell gondolni, hogy a megfelelő árban legyenek, hogy ne tartsanak túl sokáig, minél kényelmesebbek legyenek stb. Azok a személyek, akik már évek óta utaznak, ingáznak országok és városok között tudják, hogy mennyire nem egyszerű ez, és próbálják, hogy minél kevesebb energiát és pénzt vegyen el tőlük egy ilyen utazás.

A buszjárat Németországba pontosan ennek megfelelően alakult, hogy azoknak segítsen, akik szeretnének kényelmesen utazni egy kellemes környezetben úgy, hogy az még megfizethető is. A buszjárat Németországba egy kisbusszal történik, ami azt jelenti, hogy csak néhány utas utazik együtt, a néhány utas igényei pedig könnyedén összeegyeztethetőek. Akár kis csapattal is utazhat, de akár egyedül is, a légkondicionált buszban, a kényelmes székeken biztosan kellemes lesz az utazás.
 
Természetesen vannak pihenőink, de akár az igények szerint is alakíthatjuk azokat, így ha szeretné, akkor ki tudja nyújtani a lábát, és a buszjárat Németországba nem annyira fárasztó. A nagyobb csomagoknak is van hely, és lehetőség van házhoz szállításra is, de akár csak a csomagjait is utaztathatja velünk.
 

Ez a buszjárat Németországba tehát kellemes, kényelmes és megbízható utazást biztosít. Válasszon tehát minket, ha nem szeretne átszállásokkal és a csomagok cipelésével bajlódni.