Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Busz Németországba az Eutaxival

2016. 02. 23. 16:24

Busz Németországba – kényelmes, kellemes, biztonságos, gyors és olcsó! Kell ennél több? Nem kérdés, az Eutaxi szolgáltatása kiváló választás!
Az utazás előtt hetekkel el kell kezdenie a szervezkedést? Azon gondolkodik, hogy mennyi csomagot vigyen magával? Fáradt a ki- és bepakolástól? Nem férnek el a dolgai, de nem akar két táskával utazni, mert megijesztik a cipekedés fáradalmai? Túl messze lakik a vasútállomástól, a busz drága és kényelmetlennek érzi a sok ismeretlen emberrel való utazást? Nincs elég pihenő, nem tudja kinyújtóztatni a lábát? Úgy érzi, inkább el sem indul... Nem kell többé ezekkel a problémákkal küzdenie, ha az utazásról van szó, válassza az Eutaxit!

A tökéletes megoldás az Eutaxi „busz Németországba” szolgáltatása! Ez a németországi utazás meghatározó lesz, elfelejtheti az utazás körüli kellemetlenségeket, ez után nem fog más társasággal utazni, csak az Eutaxival! Utazzon az Eutaxival Németországba, váljon kellemessé a hazalátogatás, felejtse el a problémákat!
Az Eutaxi kényelmes és biztonságos utazást biztosít ügyfeleinek Magyarországról Németországba és Németországból Magyarországra. A busz Németországba megszabadít a csomagcipelés terheitől, a háztól-házig szállítás lehetőséget ad a személyes tárgyak szállítására, nem kell többé próbapakolásokkal eltöltenie a szabad perceit. A 8 személyes kombi kartámaszos ülései biztosítják a kényelmet. A légkondicionált utastér megkönnyíti a több száz kilométeres utazás nehézségeit, a sofőr szakértelme biztonságos utazást kínál! A három óránkénti pihenők alkalmával lehetőség van a lábat kinyújtani, friss levegőt szívni. Szükség esetén – utasaink kérésére - több megálló is beiktatható. A busz Németországba egy megfizethető megoldást biztosít.