Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Busz Münchenbe

2016. 07. 11. 08:30

Sajnos vagy nem sajnos, egyszerű tény, hogy manapság nagyon sokan vannak, akik valamilyen okból kifolyólag külföldön dolgoznak. A jobb megélhetés, vagy egyszerűen az ott kapott munkalehetőség az országhatárokon túlra viszi szeretteinket. A külföldi munkák általában Németországot jelentik, nagyon sok magyar él ma például Münchenben. Talán nem kell ezek annyira sajnálkoznunk, egyszerűen csak úgy kell felfognunk ezt a helyzetet, amely természetessé teszi azt. Németország egyébként nincs annyira messze, és a különféle utazási lehetőségek biztosítják a munkásokat is, hogy egy-egy hétvégére haza tudjanak utazni, illetve az itthon maradott rokonságot, szeretteiket és barátokat is arra buzdítják, hogy tegyenek egy látogatást a kint élő személy felé. 

A busz Münchenbe például olyan lehetőségeket kínál, amelyek nagyban megkönnyítik a kint élők hazalátogatásait. A busz Münchenbe ugyanis nem egy tömegközlekedési eszköz, de mégsem azt jelenti, hogy a volán mögött ülve kellene tölteni az utazás idejét. A busz Münchenbe – és természetesen visszafelé – is azt jelenti, hogy az utazás alkalmával pihenhetünk, nyugodtan kinyújthatjuk a lábakat, végigaludhatjuk az utat, esetleg olvashatunk, társaloghatunk, filmet nézhetünk, zenét hallgathatunk. Ez az utazás után tehát nem úgy ér haza, vagy vissza az ember, hogy aztán 1 napig kell az utazás fáradalmait kipiheni, hanem rögtön dolgozhat, vagy rögtön teljes valójában a családdal töltheti az időt.
 
A busz Münchenbe azok számára is kiváló választás, akik szeretnék a német várost megismerni, akik szeretnének például egy hétvégére kiruccanni, esetleg ottani ismerősüket meglátogatni, hiszen a busz akár ki is bérelhető a baráti társaság számára.

Telefonon érdeklődhet a részletekről, majd a foglalás után már csak élveznie kell az utazást és a kint töltött időt, a többi a mi dolgunk.