Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Busz Münchenbe teljes felszereltséggel, korrekt árakkal

2017. 03. 24. 11:26

Mindig is szeretett volna Németországba utazni? München egy elég gyakori úticélnak számít manapság az utazók köreiben. Ha Ön is kényelemben, jó árak mellett és jó hangulatban szeretne külföldre utazni, akkor az Eutaxi kisbuszos utazásainál tulajdonképpen nincs jobb választás.
Busz Münchenbe, pontosabban kisbusz számtalan időpontban indul és nincs más dolga, mint felkeresni minket és lefoglalnia egy időpontot. A Kisbuszban pont egy kis társaság fér el, tehát nem kell 50 másik emberrel együtt utaznia, akiket nem ismer. Barátjával, családjával utazhat kiváló hangulatban, sok nevetéssel. Ha egy kis utazásra van szüksége, szeretne korrekt áron kiutazni jó környezetben, akkor az Eutaxi az ideális választás.

 Cégünk már sok éve biztosít élvezetes utakat ügyfelei számára és most Önnek is lehetősége van megtapasztalni az igazán kényelmes utazást! Az általunk használt kisbuszok ugyanis nem egy tömegközlekedési eszköznek számítanak, tehát a zsúfoltságot el is fejeltheti. Légkondicionált, teljesen felszerelt kisbuszokkal utaztatunk, amelyeket Ön is korrekt árakon foglalhat le és eljuthat Münchenbe pár óra alatt tökéletes kényelemben.
 
A buszos utazás Münchenbe velünk azt jelenti, hogy az utazás alkalmával pihenhet, nyugodtan kinyújthatja a lábait, filmezhet, beszélgethet barátaival, hiszen egy teljes társaságot is ki tudunk külföldre vinni. Az utazás után Ön is új emlékekkel tér majd haza, hiszen nem csak a kint töltött idő lesz élvezetes, hanem maga az út is, ha minket választ. Utazzon Ön is busszal Münchenbe az Eutaxi segítségével!