Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Stuttgart buszút kényelmesen, kellemesen

2017. 01. 09. 16:33

Ha éppen közeledik egy hosszú hétvége és Ön szeretne kicsit pihenni, viszont nem tudja, hogy töltse el a hétvégét, akkor tudunk ebben segíteni, A Budapest Stuttgart buszos utazás remek lehetőséget kínál Önnek is, hogy elszabaduljon egy kicsit a munka stresszes környezetéből és egy másik városban töltsön el egy kis időt, új kultúrákat megismerve.
Az utazás gyorsan teljesíthető, köszönhetően az Eutaxi minőségi kisbuszos szolgáltatásának, amely sokkal jobb feltételeket kínál, mint bármely távolsági buszos utazás. A Budapest Stuttgart busz pont akkora, amelyben kényelmesen elfér egy kis társaság, tehát nem kell a tömött buszra gondolni, amely kényelmetlen, túl sok az ember és senkit nem ismer.

 Az Eutaxival akár egész családját is utaztathatja egy kényelmes kisbuszban, amelyben hamar teljesíthetők még a nagyobb távolságok is. A Budapest Stuttgart buszút kiváló kikapcsolódást és remek élményeket tartogat az Ön családja számára is, így érdemes már most lefoglalnia a helyet, ha utazni szeretne! Kényelmes és élvezetes utazásra vágyik? Az Eutaxi Budapest Stuttgart járata első körben ezt kínálja.
Egy rendkívül kényelmes és praktikus utazást egy jól felszerelt, kényelmes 8 személyes kisbuszban, amelyben egész családja és akár ismerősei is elférnek. Nem is kell idegenekkel utaznia, ha elég embert össze tud szedni az útra. Nem kell továbbá 50 idegen személlyel végigülnie a hosszú utat egy zsúfolt buszban sem. A Budapest Stuttgart út az Eutaxival kiváló megoldás, köszönhetően minőségi kisbuszainknak és a tapasztalt szervezésnek.