Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Salzburg buszút, amelyen Ön is részt vehet!

2016. 08. 12. 10:19

Salzburg egy igen kedvelt választás a magyar turisták számára, hiszen nincs túl messze és a város maga rendkívül szép, tele van kultúrával, érdekességekkel és látványosságokkal. A Budapest Salzburg busz utazás ezen okokból is remek választás lehet Ön és családja számára, ha olcsón szeretnének egy hétvégére elutazni valahova és kikapcsolódni egy kicsit. Velünk ráadásul ezt minőségi módon teheti meg, korrekt áron. Az Eutaxi kényelmet, biztonságot és elérhető árat biztosít minden ügyfelének és azt is garantálja, hogy az utazás során sem fognak komplikációk fellépni.

 A hét négy napján utazhat velünk Salzburgba, vagy Salzburgból Magyarországra. A Budapest Salzburg buszút az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk, amelyet most Ön is igénybe vehet rendkívül kedvező áron. A gyors és komfortos járaton Önnek semmiért nem kell aggódnia! Mivel nem rövid utazásról van szó, ezért fontos az, hogy milyen körülmények között utazik.
 
A klimatizált utastér és a kényelmes székek biztosítják a kényelmet, valamint három óránként pihenőket is tartunk, hogy utasaink kicsit kinyújtóztathassák végtagjaikat és feltöltődhessenek. A Budapest Salzburg buszút sokkal jobban fog telni, ha magával hozza barátait és családját is! Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön frissen és elégedetten érjen a végállomáshoz és megkezdhesse a város felfedezését. Bizonyára Ön is elképzelte már, hogy nem egy tömött buszon utazik, 50 ismeretlen emberrel, hanem egy 8 személyes kis kombiban, jó társaságban.
 
Az Eutaxival ez bármikor megoldható!