Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Salzburg buszos út Önnek és családjának

2016. 12. 21. 16:31

Egy kellemes hétvégi utazás mindenkit feltölthet egy kis plusz energiával. Azért is előnyös elszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekétől, mert sok stressz gyülemlik fel manapság az emberekben a munkától függően. Ezt rendkívül jól le lehet vezetni egy praktikus kis utazással valamely szomszédos országba vagy városba, például Salzburgba.
A Budapest Salzburg busz akkor indul, amikor Ön szeretné. Az Eutaxi olyan szolgáltatásokat nyújt az utazni vágyók számára, amelyek kielégítők és emlékezetes élményeket garantálnak. Nem kell többé zsúfolt buszokon utaznia, ahol nem lehet senkivel beszélgetni, nincs légkondi és kényelmetlenek az ülések. 

A Budapest Salzburg buszos utazás egy igen modern és komfortos kisbuszban történik, amely rendelkezik minden szükséges felszereltséggel a hosszú utakra is. Kis társaságban történik az utazás és mindenki kényelmesen elfér. Salzburg egy igen kedvelt választás manapság a magyar turisták számára, hiszen nincs túl messze és a város és megismerhet egy teljesen új kultúrát, valamint rengeteg látványosságban gyönyörködhet. Mindezért ráadásul nem is kell sokat fizetnie, hiszen az Eutaxi rendkívül jó árakkal dolgozik.
A klimatizált utastér és a kényelmes székek biztosítják a kényelmet a kisbuszos utazás során, valamint három óránként pihenők is be vannak iktatva a menetrendbe, hogy utasaink kicsit nyújtózhassanak és feltöltődhessenek. A Budapest Salzburg buszos út egy olyan lehetőség az Ön családja számára is, amelyet kár volna kihagyni.
 
Szabaduljon el a szürke hétköznapoktól és ismerjen meg egy új várost!