Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Salzburg busz a kényelmes és kellemes utazásért

2016. 07. 11. 08:29

A Budapest Salzburg busz megbízható utazást jelent. Amikor utazást tervezünk és szervezünk, akkor elsősorban mindig az jut eszünkbe, hogy olyan társasággal vagy járművel utazzunk, amely megbízható. Sokan még ma is rettegnek például a repüléstől, pedig a repülőgép egy megbízható utazási eszköznek bizonyul.
 
A vonat és a busz is biztonságos, de a tömegközlekedés egy hosszabb út során több kellemetlenséget rejt magában, mint amennyi pozitív hatása van. Sokan szeretik inkább saját maguk megszervezni az utazásaikat, de még többen vannak azok, akik egy idő után már inkább különféle utazási irodákra vagy társaságokra bízzák magukat. 

Amikor először bízza magát egy társaságra, utána már soha többet nem fogja magának szervezni a kirándulásokat, hiszen látni fogja, hogy mennyi kellemetlenségtől szabadítja meg magát. A Budapest Salzburg busz például pontosan egy olyan utazási lehetőség, ami után soha nem fog eszébe jutni az, hogy vonatra szálljon, vagy hogy bármilyen másik tömegközlekedési eszközt vegyen igénybe.

A Budapest Salzburg busz ugyanis azt jelenti, hogy Ön kényelmesen és kellemesen utazik ezen a nem is annyira rövid távon. A dátum kiválasztása után Önnek csak annyira van szüksége, hogy regisztrálja az utazást, a többi pedig a mi dolgunk. Az utazás napján a csomagjaival együtt csak be kell ülnie a kisbuszba, és élveznie a zenét vagy a filmet amit vetítünk, esetleg olvasnia egy könyvet, ismerkednie a busz többi utasával, vagy élveznie a csendet. A kisbuszban az a jó, hogy nem kell 55 ember igényét kielégíteni, elég csak egy kis társaságra odafigyelni, akik ha nem is ismerték egymást, hamar barátságot is köthetnek.

A Budapest Salzburg busz arra is lehetőséget ad, hogy egy társaság bérelje ki, és együtt kiránduljon. Akár egy hosszú hétvégét is el lehet tölteni a német városban.