Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest Salzburg busz – az elégedett utas járata!

2016. 02. 16. 11:57


Az Eutaxi nem okoz csalódást. Utazzon a Budapest Salzburg busz járatán Ön is! Megtörtént már Önnel is, hogy azért nem indult el egy hosszabb útra, mert túl fáradtnak érezte magát, túl fárasztónak  érezte az út megtervezését és megszervezését, a jármű kiválasztását, semmi kedve nem volt az utazáshoz kapcsolódó plusz tevékenységet előkészítéséhez: hogy jusson el az állomásra, csomagcipelés, stb. Mi levesszük a válláról a terhet! 

Az Eutaxi kényelmet, biztonságot és elérhető árat biztosít. A hét négy napján utazhat velünk Salzburgba, vagy Salzburgból Magyarországra. Akár egy rövidebb kirándulást is megtehet velünk. A Budapest Salzburg busz házig megy az utasokért és a kívánt célhelyre viszi őket. A gyors és komfortos járaton Önnek semmiért nem kell aggódnia! A klimatizált utastér és a kényelmes székek nem okoznak semmilyen kellemetlenséget, három óránként pedig pihenőket tartunk. Amennyiben igény mutatkozik rá, több kisebb megállást is be tudunk iktatni.
Helyfoglaláskor érdeklődjön munkatársunknál az árakról, kérje a pontos útvonalat, a megállók helyét és számát. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb dátumot. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön frissen és elégedetten érjen a végállomáshoz.
Elképzelte már, hogy nem egy tömött buszon utazik, 50 ismeretlen emberrel, hanem egy 8 személyes kis kombiban, a sofőrt személyesen ismerve teszi meg a kívánt utat? Mennyivel kellemesebb érzés, ha nem kell sok ismeretlen emberrel megosztanunk a légterünket, ha kellemesen cseverészhetünk, amivel nem zavarjuk a másikat, ha mások beszélgetnek, mi pedig mégis tudunk aludni, pihenni az utazás során. Forduljon bizalommal a jármű vezetőjéhez, ha bármi probléma merül fel, a legnagyobb tudása szerint oldja majd azt meg.
Válassza a Budapest Salzburg busz ajánlatot!