Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest München utazás remek környezetben

2017. 02. 21. 11:14

Egy kis kikapcsolódásra szüksége van az embernek néha-néha hiszen a szürke hétköznapok igen stresszesek, megterhelők lehetnek és az emberben gyülemlik fel a feszültség. Egy hétvégi utazás egy másik országba éppen ezért tökéletes választás, ha Ön is egy kis pihenésre és feltöltődésre vágyik. A Budapest München utazás pontosan ezt kínálja. Az Eutaxi már évek óta biztosít minőségi, kellemes és praktikus utakat környező országokba és, ha mindig is el szeretett volna jutni Németországba, akkor válasszon minket! Nem kell drága vonatokon, távolsági buszokkal utaznia, amelyen örül, ha egyáltalán lesz helye a hosszú úton. 

A Budapest München út egy kényelmes, pár személyes kisbuszban tehető meg az Eutaxi segítségével. A megfizethető árak és a kényelmes, gyors, biztonságos utazás manapság már elvárt a hosszabb utakon és ezt sok cég nem tudja biztosítani ügyfelei számára.
Az Eutaxi viszont első sorban az utazók érdekeit nézi, ezért is választottunk szállítóeszköznek egy praktikus és nem zsúfolt kisbuszt. A Budapest München utazás nem csak élményekkel teli, hanem családias hangulatban is fog telni, hiszen a kisbuszban elférnek családtagjai, barátai, ismerősei is. Bármikor élhet ráadásul az online helyfoglalás lehetőségével és velünk napra pontosan megtervezheti részletes útvonalát és az utazás körülményeit is.
 
A Budapest München utazás pár óra alatt teljesíthető, Ön pedig már élvezheti is egy új kultúra különlegességeit, látványosságait. Foglaljon helyet minőségi kisbuszainkba és utazzon Németországba jó áron!