Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest München út kényelemben, kellemesen

2016. 11. 09. 08:34

Az embernek néha támadhat egy olyan vad gondolata, hogy ki kéne mozdulni egy kicsit. Bizony mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra a hétköznapok mókuskerekéből. Ha már Ön sem képes még egy munkanapot cégénél tölteni, akkor ideje kivenni egy kis szabadságot és egy hosszú hétvégére ott hagyni a szürke hétköznapokat.
 
Erre a Budapest München út tökéletes lehetőséget biztosít. Nem kell vonatoznia, nem kell tömött buszon utaznia, ha Ön is az Eutaxit választja a táv megtételére. Kisbuszos szolgáltatásunk rendkívül kényelmes és kellemes utazást biztosít mindenkinek, aki kipróbálja, ráadásul rendkívül korrekt áron. A Münchenben töltött idő pedig felejthetetlen lesz, hiszen, ha még nem járt, akkor megismerhet egy teljesen új várost, kultúrát és látványosságokat. 

A Budapest München út tökéletes lehetőség az egész család számára egy hosszú hétvégi kiruccanásra. Nem éppen rövid távról beszélünk, azonban az utazás jó társaságban, légkondicionált, fűtött kisbuszban történik és nem egy tömött távolsági buszban, sem pedig méregdrága vonaton.
 
Ezt azért említjük, mert nem ritka, hogy a Budapest-München vonatjegy akár két, sőt háromszorosa is lehet az átlagárnak és a fapados helyek közel sem elviselhetők, ha 6-7 órás útról van szó. Már, ha kapnak helyet. Ha tehát kicsit is komfortos körülmények között szeretnénk utazni, akkor erre az Eutaxi kisbuszos verziója a legjobb megoldás. Weboldalunkon Ön is rengeteg hasznos információt találhat meg az utazással kapcsolatban és foglalást is tehet a Budapest München útra.