Árfolyam (1 € = ... Ft) Időjárás
Kisbusszal Németországba
telefonszam

70/369-1093, 88/788-100


08:00-20:00 óráig

Hírek >> Budapest München busz, olcsó és kényelmes utazási lehetőség

2016. 05. 05. 17:03

Ha az sörfesztiválra kíváncsi, vagy csupán látni szeretné a Marienplatzot, esetleg az Alte Pinakothek látnivalóira fáj a foga, akkor az ön úti célja kétségkívül a bajor főváros, München. Tulajdonképpen a város nincs is nagyon messze, hisz 655 kilométer nem olyan sok. Persze ez csak akkor igaz, ha megfelelő járművel indul útnak, mint például a Budapest München busz járat, amelyet cégünk üzemeltet. Miért válasszon minket? 

A válasz amilyen egyszerű, olyan összetett is. A mi kisbuszaink nemcsak gyorsak, hanem szükségtelen megállókat sem iktatnak be, mint mondjuk a vasúti közlekedés. Az utazás kényelmét a klimatizált utastér és az ergonomikus ülések biztosítják, amelyek garantálják, hogy ön a Budapest München busz járat célba érése után is ugyanolyan friss legyen, mint amikor beszállt a járműbe.
 
Csomagjai miatt sem kell fájjon a feje, hisz áraink tartalmazzák két bőrönd és egy kézipoggyász szállítását is. Ha pedig több csomagja van, a kisbusz tágas csomagtere, vagy erre a célra biztosított utánfutó áll rendelkezésre. A Budapest München busz útvonalán akár háztól házig szállítást is igényelhet, hogy még kényelmesebben utazhasson.
 
Mindezt pedig szinte egyetlen kattintással megrendelheti, lefoglalhatja weboldalunkon. Erről telefonon visszaigazolást is kérünk, hogy az ön helye biztosan meglegyen a Budapest München busz fedélzetén. Ha pedig esetleg meggondolja magát és mégsem utazna, ezt is jelezheti weboldalunkon, telefonon vagy Facebook profilunkon, mi rugalmasan, az Ön igényei szerint alakítjuk szolgáltatásainkat.